MONSTERA “Minima”

Philo Monstera Minima  je brzorastuća biljka vinove loze, tražena zbog svojih jedinstvenih gnječenih listova.

SADNJA: 1 x godišnje

ZALIJEANJE: umjereno

RAST: do 150 cm

VELIČINA BILJKE: cca 30 cm / fi 12

11,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

 MONSTERA “Minima”

Philo Monstera Minima  je brzorastuća biljka vinove loze, tražena zbog svojih jedinstvenih gnječenih listova. Nalikuju Monstera deliciosa. Listovi su slično podijeljeni s “prozorima”, ali ostaju prilično mali. O ovoj biljci lako je brinuti, a voli se penjati na stup mahovine. Lako se razmnožava reznicama vrhova stabljike i uspijeva pri jakom neizravnom svjetlu.

– Monstera Minima, tlo, mahovina, lonac uzgajivača
– Zahtijeva svijetlo, filtrirano svjetlo
– Držati podalje od ekstremnih temperatura, vrućih i hladnih
– Ostavite zemlju da se osuši 2-3cm od vrha prije zalijevanja. Tijekom vegetacije održavajte zemlju vlažnom.Ne dopuštajte da se korijenove
korice osuše – podnosi standardnu ​​vlažnost u kućanstvu, ali voljet će dodatnu vlagu; može se postaviti u blizini ovlaživača zraka, lišća magle ili se grupirati s drugim biljkama
– Osigurati odgovarajuću drenažu; krupna, dobro drenirana podloga je ključna. Odaberite mješavinu s dosta prozračivanja i s jednakim dijelovima perlita ili plavice, borove kore, sitno isjeckanog mahuna špageta, hortikulturnog ugljena
– Najbolje raditi s uravnoteženim gnojivom s visokim udjelom dušika mjesečno tijekom vegetacije
– Smanjiti gnojivo tijekom hladnijih mjeseci tijekom mirovanja
– Snažni uzgajivač kojeg će trebati presaditi svake godine, moguće dva puta godišnje

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
SORTA

Compacta

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.