Trgovina PALMA “Livistona Rotundifolia” + Tegla

PALMA “Livistona Rotundifolia” + Tegla

SKU: 1559

ZALIJEVANJE: upisano u tekstu

RAST: umjeren

VELIČINA BILJKE: cca fi 19cm/50cm

 

16,80 22,40 

NC u 30 dana: 19,60 

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

PALMA “Livistona Rotundifolia” + Tegla

Ova vrsta radije će se nalaziti na svijetlom području s malo ili nimalo izravne sunčeve svjetlosti. Preporučujemo da svoj primjerak ne postavljate u zasjenjeno područje s minimalnom prirodnom rasvjetom, jer to može rezultirati oslabljenim rastom i postupnom smrću.

Ostavite da se gornja trećina tla osuši između zalijevanja, smanjujući to još malo tijekom jesenskih i zimskih mjeseci. Ako se na površini tla razvija plijesan, to može značiti prekomjerno zalijevanje i pretamno mjesto.

Da biste spriječili smeđkanje vrhova lišća, svakako napravite pladanj za šljunak kako biste povećali lokalnu razinu vlažnosti.

Pripazite na paukove grinje koje će se smjestiti u male mreže na donjoj strani lišća.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
SLIKA

1

,

2

,

3

,

4

,

5

,

6

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.