NEKTARINA “Stark Red Gold”

REZERVACIJA ZA JESEN 2023.

ISPORUKA OD 01.11.

Plod „Stark Red Gold“ nektarine je krupan, okruglog oblika, sjajne pokožice i prekriven crvenom bojom. Meso ploda je narančaste boje, sočno, slatko i aromatično.

SADNICA GOLOG KORIJENA: visine cca 1,30m

STAROSTI: cca 2god

DOZRIJEVANJE: sredina kolovoza

PODLOGA: p.persica

SAMOPLODNA

7,50 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

NEKTARINA “Stark Red Gold”

Plod je krupan, okruglog oblika, sjajne pokožice i prekriven crvenom bojom. Prosječna težina ploda je oko 190 grama. Meso je narančaste boje, sočno, čvrsto, slatko i aromatično. Stablo je bujno daje visoke i redovne prinose. Veoma je rodna sorta, pa je potrebno proređivanje plodova kada su veličine lješnjaka. Dobro podnosi mraz i niske temperature. Mnogima omiljeno ljetno voće, slatka nektarina (Prunus persica) svoj je naziv dobila po grčkom bogu Nektaru. U mnogim se dijelovima svijeta naziva “glatkom breskvom” jer se, osim po nedostatku dlačica, gotovo i ne razlikuje od svoje sestre blizanke. Često je prati priča kako je nastala križanjem breskve i jabuke ili čak šljive, no stručnjaci su srušili taj mit. Njeni korijeni sežu daleko u povijest i geografsku regiju. Najvjerojatnije je kultivirana još prije 4.000 godina u Kini odakle se proširila po čitavom svijetu.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.