NEKTARINA “Stark Red Gold”

REZERVACIJA ZA JESEN 2023.

ISPORUKA OD 01.11.

Plod „Stark Red Gold“ nektarine je krupan, okruglog oblika, sjajne pokožice i prekriven crvenom bojom. Meso ploda je narančaste boje, sočno, slatko i aromatično.

SADNICA GOLOG KORIJENA: visine cca 1,30m

STAROSTI: cca 2god

DOZRIJEVANJE: sredina kolovoza

PODLOGA: p.persica

SAMOPLODNA

7,50 

3 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

NEKTARINA “Stark Red Gold”

Plod je krupan, okruglog oblika, sjajne pokožice i prekriven crvenom bojom. Prosječna težina ploda je oko 190 grama. Meso je narančaste boje, sočno, čvrsto, slatko i aromatično. Stablo je bujno daje visoke i redovne prinose. Veoma je rodna sorta, pa je potrebno proređivanje plodova kada su veličine lješnjaka. Dobro podnosi mraz i niske temperature. Mnogima omiljeno ljetno voće, slatka nektarina (Prunus persica) svoj je naziv dobila po grčkom bogu Nektaru. U mnogim se dijelovima svijeta naziva “glatkom breskvom” jer se, osim po nedostatku dlačica, gotovo i ne razlikuje od svoje sestre blizanke. Često je prati priča kako je nastala križanjem breskve i jabuke ili čak šljive, no stručnjaci su srušili taj mit. Njeni korijeni sežu daleko u povijest i geografsku regiju. Najvjerojatnije je kultivirana još prije 4.000 godina u Kini odakle se proširila po čitavom svijetu.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.