Trgovina MALINA “Golden Everest”

MALINA “Golden Everest”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

SADNJA: teglirane sadnice bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: po potrebi

VELIČINA SADNICE: cca 45 cm / FI 13

DOZRIJEVANJE: Od kraja srpnja do rujna

7,00  (52,74 kn)

5 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , Oznake: ,

Opis

MALINA “Golden Everest”

To je malina s velikim, sočnim i vrlo slatkim žutim plodovima. Najbolja je samooplodna žuta malina, puna vitamina i antioksidanata. Odlikuje se visokim sadržajem vitamina B9 i folne kiseline. Plodovi sadrže manje atocijana (obojene tvari), što omogućuje osobama s alergijama na te tvari da u prehrani koriste žutu malinu. Prirodno je pogodna za prehranu djece i trudnica. Može se koristiti u svježem stanju, prerađivati ​​u kompote, sokove, džemove, razne poslastice. Plodovi se formiraju na jednogodišnjim izbojcima, a rastu od početka kolovoza do jeseni, tako da se svi izbojci nakon berbe mogu orezati do razine iznad tla. Srednji razmak kod sadnje između redova je 200 cm, a razmak između sadnica 40-60 cm. Zemljište treba da je rahlo, s ph od 5.5-6.5. Ova sorta je otporna na niske temperature (-25 ° C), te je kao takva idealna za uzgoj na našim područjima.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.