MAHONIA EUR. “Soft Caress”

SKU: 965

Nedavno objavljena na tržištu i pobjednica „Biljke godine“ na RHS Chelsea Flower Showu 2013, ovo je prva Mahonija koja ima listove bez kralježnice, što znači da se može  saditi u blizini staza ili prolaza na kojima metete, ne smeta joj.

SADNJA: proljeće, ljeto,  biljka tolerira  sunce i hlad

ZALIJEVANJE: umjereno, biljka više voli suho, nego vlažno tlo

VELIČINA SADNICE: cca fi 13 cm / 30 cm

15,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

MAHONIA EUR. “Soft Caress”

Nedavno objavljena na tržištu i pobjednica „Biljke godine“ na RHS Chelsea Flower Showu 2013, ovo je prva Mahonija koja ima listove bez kralježnice, što znači da se može  saditi u blizini staza ili prolaza na kojima metete, ne smeta joj. ‘Soft Caress’ je kompaktan zimzeleni grm, pa je idealan za veće lonce, gdje će pružiti zanimanje tijekom cijele godine. Alternativno, napravit će lijep dodatak sunčanom ili djelomično zasjenjenom dijelu.

Svake druge godine nakon cvatnje uzorci šljive uzgajaju se kao zemljani pokrivači malo iznad razine tla kako bi se potaknuo rast grmlja i nanijeli velikodušni malč dobro ukorijenjenog vrtnog komposta ili stajskog gnoja oko baze biljke.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.