Trgovina LILIUM – LJILJAN

LILIUM – LJILJAN

SKU: N/A

BILJKA TRENUTNO NIJE U CVIJETU

VELIČINA BILJKE: cca fi 13 cm

ZALIJEVANJE: umjereno

SADNJA: teglirane sadnice tijekom cijele godine

7,00 12,00 

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

LILIUM – LJILJAN

Lilium, poznat i kao “Ljiljan”, je prepoznatljiva cvjetna biljka po svojim veličanstvenim cvjetovima i bogatoj simbolici.

Porijeklo i izgled biljke: Ljiljan (Lilium) je rod biljaka koji se nalazi u različitim dijelovima svijeta. Ona se uzgaja zbog svojih prekrasnih cvjetova, kojima su ljudi divili tijekom stoljeća. Ljiljani imaju uspravne stabljike koje nose velike, šarene cvjetove s različitim brojem latica, uključujući varijacije od 6 do 10 latica. Boje cvjetova variraju od bijele, žute i narančaste, do različitih tonova crvene i ružičaste. Neki ljiljani imaju ugodan miris, dok su drugi gotovo bez mirisa.

Potrebna njega: Ljiljani obično preferiraju sunčane ili djelomično zasjenjene položaje u vrtu, s dobro dreniranim tlima. Redovito zalijevanje tijekom sušnih razdoblja važno je kako bi se održala zdrava biljka i cvatnja. Nakon što ljiljani završe s cvatnjom, važno je pustiti da lišće prirodno uvene kako bi biljka pohranila hranjive tvari za sljedeću sezonu.

Dekorativna uporaba: Ljiljani su često korišteni za uređenje vrtova, cvjetnih gredica i cvjetnih aranžmana. Njihova visina i prekrasni cvjetovi čine ih privlačnim za stvaranje središnjih točaka u vrtu ili za dodavanje elegancije buketima i cvjetnim aranžmanima.

Ljiljani su simbol elegancije i često se povezuju s čistoćom, ljubavlju i obnovom. Njihova raznolikost boja i oblika čini ih omiljenim izborom među vrtlarima i ljubiteljima cvjetnih biljaka širom svijeta.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
BOJA

ORIJENTAL BIJELI, ORIJENTAL ROZA, ASIATIC NARANČASTA

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.