Trgovina JUNIPERUS PFITZ. “Gold Coast”

JUNIPERUS PFITZ. “Gold Coast”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

VELIČINA SADNICE: cca 30 cm / Fi  19 cm

13,00  (97,95 kn)

7 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , ,

Opis

Juniperus Pfitzeriana “Gold Coast”

Je šarmantna ukrasna biljka s prepoznatljivim zlatnožutim lišćem koja će unijeti sjaj i eleganciju u vaš vrt. Ova sorta ima kompaktni rast i gustu naviku, čineći je izvrsnim izborom za sadnju u graničnim ili kontejnerskim vrtovima.

Juniperus Pfitzeriana “Gold Coast” preferira sunčana ili djelomično zasjenjena mjesta i dobro drenirano tlo. Ova biljka je izdržljiva i prilagodljiva, te se dobro nosi s različitim vrstama tla i klimatskim uvjetima. Zlatnožute iglice zadržavaju svoju boju tijekom cijele godine, pružajući kontinuiranu prisutnost boje u vrtu.

Održavanje Juniperusa je relativno jednostavno. Redovito zalijevanje tijekom sušnih razdoblja i umjereno gnojenje pomoći će održavanju zdravog rasta biljke. Također je važno povremeno provjeravati i uklanjati mrtvo ili oštećeno lišće kako bi se potaknuo svježi rast.

Iako Juniperus Pfitzeriana “Gold Coast” nije poznata po svojim cvjetovima, njezina zlatnožuta boja lišća donosi živost i privlačnost u vaš vrt. Ova biljka je otporna na većinu štetnika i bolesti, što je čini izvrsnim izborom za manje zahtjevne vrtove.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.