Trgovina JUNIPERUS PFITZERIANA “Gold Coast”

JUNIPERUS PFITZERIANA “Gold Coast”

SKU: 2640

VELIČINA SADNICE: cca 30 cm / Fi  19 cm

SADNJA: teglirane sadnice tokom cijele godine

ZALIJEVANJE: po potrebi

RAST: do 1 m

 

13,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

JUNIPERUS PFITZERIANA “Gold Coast”

Juniperus Pfitz. “Gold Coast” poznat i kao zlatni čempresa, je šarmantna biljka sa zlatno-žutim lišćem koja će dodati blistavost i eleganciju vašem vrtu. Ova vrsta čempresa je niska i gusto razgranata, stvarajući kompaktni izgled. Može doseći visinu od oko 1 metra, ovisno o uvjetima uzgoja. Njegovo zlatno-žuto lišće ostaje atraktivno tijekom cijele godine, dodajući boju i kontrast u vrt. Ova biljka se često koristi kao niski grm, živa ograda ili kao dio ukrašenih granica.

Ukratko, Juniperus Pfitz. “Gold Coast” je šarmantan čempres s zlatno-žutim lišćem koji će unijeti blistavost i eleganciju u vaš vrt. Pružite mu sunčano ili polusjenovito okruženje, umjereno zalijevanje i dobro drenirano tlo kako biste uživali u njegovoj prekrasnoj boji tijekom cijele godine. Sigurno će privući pažnju svojim blistavim izgledom i dodati sjajnu notu u vaš prostor.

Iako Juniperus Pfitzeriana “Gold Coast” nije poznata po svojim cvjetovima, njezina zlatnožuta boja lišća donosi živost i privlačnost u vaš vrt. Ova biljka je otporna na većinu štetnika i bolesti, što je čini izvrsnim izborom za manje zahtjevne vrtove.

Slijedi nekoliko natuknica o tome kako se brinuti za biljku Juniperus Pfitz. “Gold Coast”:

  1. Položaj: Preferira sunčano ili polusjenovito mjesto. Osigurajte mu dovoljno sunčeve svjetlosti kako bi održao svoju zlatno-žutu boju. Biljka može podnijeti i djelomičnu sjenu, ali izravna sunčeva svjetlost pomaže u očuvanju intenziteta boje.
  2. Tlo: Biljka preferira dobro drenirano tlo koje zadržava vlagu, ali nije previše zasićeno vodom. Tlo treba biti blago kiselo do neutralno. Ako je tlo previše glinovito ili zadržava previše vlage, možete dodati kompost ili pijesak kako biste poboljšali drenažu.
  3. Zalijevanje: Otporan je na suše i ima umjerene potrebe za zalijevanjem. Zalijevajte biljku temeljito, ali rijetko, posebno tijekom sušnih razdoblja. Izbjegavajte prekomjerno zalijevanje koje može dovesti do truljenja korijena.
  4. Gnojidba: Rijetko treba dodatno gnojenje. Međutim, možete primijeniti uravnoteženo granulirano gnojivo u proljeće kako biste potaknuli rast biljke. Slijedite upute na pakiranju gnojiva za pravilnu primjenu.
  5. Obrezivanje: Obrezivanje se obično provodi u proljeće prije početka vegetacijske sezone kako biste održali željeni oblik biljke. Uklonite oštećene, mrtve ili neželjene grane kako biste potaknuli zdrav rast i gustoću biljke.
  6. Zaštita od štetnika i bolesti: Obično je otporan na većinu štetnika i bolesti. Međutim, povremeno se mogu pojaviti paukove grinje ili druge štetnike. Pregledajte biljku redovito i primijenite odgovarajuće metode kontrole ako primijetite prisutnost štetnika.
  7. Zimsko sklonište: Obično otporan na hladnoću, ali u vrlo hladnim područjima ili za vrijeme izrazito hladnih zima, može biti korisno dodatno zaštititi biljku od hladnih vjetrova i mraza. Možete koristiti malč ili zaštitne prekrivače za zaštitu korijena biljke
Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.