JABUKA “Zlatni delišes”

REZERVACIJA ZA JESEN 2023.

ISPORUKA OD 01.11.

SADNICA GOLOG KORIJENA: visine cca 1,30m

STAROSTI: cca 2god

DOZRIJEVANJE: Rujan

PODLOGA: MM-106

STRANOOPLODNA

 

6,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

JABUKA “Zlatni delišes”

Zlatni Delišes, poznat i kao Golden Delicious, jedna je od najprepoznatljivijih sorti jabuka na svijetu. Evo nekoliko ključnih informacija o ovoj slavnoj jabuci:

  • Izgled: Plod ove jabuke je srednje velik s glatkom i sjajnom kožom. Njezina koža je često zlatnožuta ili zlatnozelena, s blagim rumenilom na sunčanoj strani.
  • Okus: Ova jabuka je poznata po svom slatkom i hrskavom mesu. Okus je obično blag, ali bogat i sočan. Zlatni Delišes često se opisuje kao voćno sladak, s blagom kiselkastošću.
  • Uporaba: Ova jabuka je izvrsna za svježu konzumaciju, ali također je odlična za kuhanje, pečenje, pripremu kompota, voćnih salata i sokova. Njezin slatki okus čini je popularnom u mnogim jelima i desertima.
  • Sazrijevanje: Plodovi obično sazrijevaju tijekom jeseni, čineći je dostupnom u tom razdoblju.
  • Održavanje: Ova jabuka dobro podnosi skladištenje te može dulje vrijeme ostati svježa u hladnijim uvjetima.

Zlatni Delišes je jedna od onih sorti jabuka koja je omiljena širom svijeta zbog svoje ukusne slatkoće i raznolikih mogućnosti uporabe. Bez obzira jeste li je brali s drveta u vlastitom voćnjaku ili je kupili u trgovini, ova jabuka je prava poslastica koja će zadovoljiti vaša nepca.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.