Trgovina JABUKA “Zlatni delišes”

JABUKA “Zlatni delišes”

REZERVACIJA ZA JESEN 2023.

ISPORUKA OD 01.11.

SADNICA GOLOG KORIJENA: visine cca 1,30m

STAROSTI: cca 2god

DOZRIJEVANJE: Rujan

PODLOGA: MM-106

STRANOOPLODNA

 

6,00 

9 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

JABUKA “Zlatni delišes”

Zlatni Delišes, poznat i kao Golden Delicious, jedna je od najprepoznatljivijih sorti jabuka na svijetu. Evo nekoliko ključnih informacija o ovoj slavnoj jabuci:

  • Izgled: Plod ove jabuke je srednje velik s glatkom i sjajnom kožom. Njezina koža je često zlatnožuta ili zlatnozelena, s blagim rumenilom na sunčanoj strani.
  • Okus: Ova jabuka je poznata po svom slatkom i hrskavom mesu. Okus je obično blag, ali bogat i sočan. Zlatni Delišes često se opisuje kao voćno sladak, s blagom kiselkastošću.
  • Uporaba: Ova jabuka je izvrsna za svježu konzumaciju, ali također je odlična za kuhanje, pečenje, pripremu kompota, voćnih salata i sokova. Njezin slatki okus čini je popularnom u mnogim jelima i desertima.
  • Sazrijevanje: Plodovi obično sazrijevaju tijekom jeseni, čineći je dostupnom u tom razdoblju.
  • Održavanje: Ova jabuka dobro podnosi skladištenje te može dulje vrijeme ostati svježa u hladnijim uvjetima.

Zlatni Delišes je jedna od onih sorti jabuka koja je omiljena širom svijeta zbog svoje ukusne slatkoće i raznolikih mogućnosti uporabe. Bez obzira jeste li je brali s drveta u vlastitom voćnjaku ili je kupili u trgovini, ova jabuka je prava poslastica koja će zadovoljiti vaša nepca.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.