HIBISCUS SYRIACUS

SKU: 2126

SADNJA: teglirane sadnice bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: umejereno

VELIČINA BILJKE: cca 40cm / FI 19

Ovog proizvoda trenutno nema na skladištu te je nedostupan

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

HIBISCUS SYRIACUS

Biljke hibiskusa nisu samo za tropske krajeve. Zapravo, neke izdržljive sorte hibiskusa, poput popularne ruže Sharon, mogu prezimiti na otvorenom na temperaturama do -20°

Gnojivo: Hibiskusu je potrebno gnojivo s visokim udjelom kalija (K), malo fosfora (P) i sa srednjom količinom dušika (N)—previše fosfora će ubiti hibiskus. Hibiskus također dobro reagira na organsko gnojivo, a općenito je dovoljan dobar sloj komposta jednom godišnje. Nemojte gnojiti nakon srpnja jer to može potaknuti novi rast koji će oštetiti mraz.

Voda: Preferiraju vlažno tlo i ne podnose sušu. Zalijevajte redovito i do dva puta dnevno po toplijem vremenu, pogotovo ako je u posudi. Za hladnije vrijeme malo smanjite vodu. Hibiskus pod stresom vode može ispustiti pupoljke ili postati osjetljiviji na insekte i bolesti. Ne smiju se ostavljati u stajaćoj vodi jer to može potaknuti oštećenje korijena

Dodatne informacije
Težina 1 kg
SORTA

Duc de Barbant

,

Oiseau blue

,

Red Heart

,

Ardens

,

Speciosus

,

Woodbridge

,

Totus Albus

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.