HIBISCUS SYRIACUS

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 2126

SADNJA: teglirane sadnice bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: umejereno

VELIČINA BILJKE: cca 40cm / FI 19

16,00  (120,55 kn)

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,

Opis

HIBISCUS SYRIACUS

Biljke hibiskusa nisu samo za tropske krajeve. Zapravo, neke izdržljive sorte hibiskusa, poput popularne ruže Sharon, mogu prezimiti na otvorenom na temperaturama do -20°

Gnojivo: Hibiskusu je potrebno gnojivo s visokim udjelom kalija (K), malo fosfora (P) i sa srednjom količinom dušika (N)—previše fosfora će ubiti hibiskus. Hibiskus također dobro reagira na organsko gnojivo, a općenito je dovoljan dobar sloj komposta jednom godišnje. Nemojte gnojiti nakon srpnja jer to može potaknuti novi rast koji će oštetiti mraz.

Voda: Preferiraju vlažno tlo i ne podnose sušu. Zalijevajte redovito i do dva puta dnevno po toplijem vremenu, pogotovo ako je u posudi. Za hladnije vrijeme malo smanjite vodu. Hibiskus pod stresom vode može ispustiti pupoljke ili postati osjetljiviji na insekte i bolesti. Ne smiju se ostavljati u stajaćoj vodi jer to može potaknuti oštećenje korijena

Dodatne informacije
Težina 1 kg
SORTA

Duc de Barbant, Oiseau blue, Red Heart, Ardens, Speciosus, Woodbridge, Totus Albus

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.