LITHODORA DIFF. “Heavenly Blue”

SKU: 2595

ZALIJEVANJE: Povremeno

VELIČINA BILJKE: cca 30cm / FI 18

20,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

GLANDORA DIFF. “Heavenly Blue” (Lithodora)

Je prekrasna biljka koja će unijeti nebeski plavi sjaj u bilo koji vrt ili viseći vrt. Ova izdržljiva biljka karakterizira mnoštvo malih, nebesko plavih cvjetova koji će oduševiti vaše oko i učiniti da se osjećate kao da lebdite na oblacima.

Ova biljka je idealna za one koji žele nešto posebno u svom vrtu, a istovremeno žele izdržljivu i jednostavnu biljku za održavanje. Glandora diff heavenly blue Lithodora cvjeta tijekom cijele sezone i voli sunčane pozicije, ali i djelomičnu hladovinu.

Ne samo da je ova biljka lijepa, već također ima koristi za zdravlje. U tradicionalnoj medicini koristi se za svoje protuupalne i antibakterijske svojstva. Ova biljka se također može koristiti kao prirodni lijek za probleme s probavom i dišnim sustavom.

Ako tražite prekrasnu i jednostavnu biljku koja će unijeti nebeski plavi sjaj u vaš vrt ili viseći vrt, Glandora diff heavenly blue Lithodora je idealan izbor. Uz malo njege i održavanja, ova biljka će vam pružiti prekrasan ugođaj i zdravstvene prednosti tijekom cijele sezone.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.