DRACENA Frag. ‘Riki’

VELIČINA BILJKE: cca 150cm / FI 24

80,00 Besplatna dostava!

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌿 Dracaena Fragrans ‘Riki’

Dodajte notu elegancije i luksuza u svoj dom s Dracaenom Fragrans ‘Riki’, posebnom biljkom koja osvaja svojim šarenim lišćem i sofisticiranim izgledom.

Ključne Značajke:

  • Šareno Lišće: ‘Riki’ se ističe svojim šarenim lišćem u nijansama zelene, žute i bijele boje. Ova kombinacija boja čini je izuzetno dekorativnom i pridonosi elegantnom izgledu.
  • Uzdužni Prugasti Uzorak: Lišće ove Dracaene ima uzdužni prugasti uzorak, dodajući dodatnu dimenziju njezinom izgledu. Prugasti detalji pridonose sofisticiranosti.
  • Uzgoj u Kolumni: ‘Riki’ često raste u kolumnastom obliku, stvarajući uspravnu, elegantnu pojavu. Ova karakteristika čini je idealnom za postavljanje u prostrane prozorske klupčice ili kao središnji komad u vašem interijeru.
  • Jednostavna Njega: Dracaena Fragrans je poznata po svojoj izdržljivosti i jednostavnoj njezi. Prefinjena je i prilagodljiva različitim uvjetima u unutarnjem prostoru.

🌺 Kako Brinuti:

  • Postavite Dracaenu Fragrans ‘Riki’ na svijetlo mjesto, izbjegavajući izravnu sunčevu svjetlost.
  • Zalijevajte umjereno, dopuštajući tlu da se povremeno osuši između zalijevanja.
  • Povremeno obrišite lišće kako biste očuvali sjaj.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.