CODIAEUM VARIEGATA “Mrs Iceton”

SKU: 1513

VELIČINA BILJKE: cca 70cm/ FI 21

40,00 

NC u 30 dana: 50,00 

3 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌿 Codiaeum Variegatum ‘Mrs. Iceton’ – Šareni Raj za Vašu Dnevnu Sobu!

Unesite eksploziju boja i elegancije u svoj dom s Codiaeum Variegatum ‘Mrs. Iceton’, egzotičnom biljkom poznatom po svojem šarenom lišću i jednostavnoj njezi.

Ključne Značajke:

  • Šareno Lišće: ‘Mrs. Iceton’ oduševljava svojim živopisnim lišćem u raznim nijansama zelene, žute i crvene boje. Ova raznolikost boja stvara upečatljiv vizualni dojam.
  • Kontrastni Uzorci: Listovi često imaju atraktivne uzorke i kontraste boja, dodajući sofisticiranost i detalje u svaki kutak vašeg doma.
  • Egzotični Rast: Ova vrsta Codiaeuma može razviti razgranate izboje, stvarajući bujni i živopisan izgled. To je idealno rješenje za ljubitelje egzotičnih biljaka.
  • Prilagodljiva Njega: Codiaeum je izdržljiva i prilagodljiva biljka koja se dobro nosi s uvjetima unutarnjeg prostora.

🌺 Kako Brinuti:

  • Postavite ‘Mrs. Iceton’ na mjesto s indirektnom svjetlošću, izbjegavajući izravnu sunčevu svjetlost.
  • Održavajte tlo lagano vlažnim, ali pripazite na prekomjerno zalijevanje.
  • Povremeno obrišite lišće kako biste očuvali sjaj i uklonili prašinu.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.