CUPRESSOCYPARIS LEYLANDII

SKU: N/A

VELIČINA SADNICE: fi 17/80 cm

ZALIJEVANJE: redovito nakon sadnje

SADNJA: teglirane sadnice tijekom cijele godine

12,00 

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

CUPRESSOCYPARIS LEYLANDII

Cupressocyparis leylandii, poznat i kao Leylandov čempres, predstavlja brzorastući zimzeleni čempres koji često koristi kao živa ograda ili u krajoliku radi brze i učinkovite barijere ili pozadine. Evo nekoliko ključnih informacija o ovoj vrsti čempresa:

  • Leylandov čempres ima uske, četvrtaste ili valjkaste iglice koja su tamnozelene boje. Kada se posadi gusto, formira gustu zelenkastu barijeru koja pruža privatnost i zaštitu.
  • Ova vrsta čempresa je poznata po svojoj brzorastućoj prirodi. U optimalnim uvjetima, može doseći visinu i širinu od 15 do 25 metara ili čak više. Brzi rast čini ga popularnim izborom za one koji žele brzu formaciju žive ograde.
  • Leylandov čempres preferira sunčana ili polusjenovita mjesta i dobro drenirano tlo. Redovito zalijevanje u prvom razdoblju nakon sadnje pomaže u uspostavi čempresa. Odrasle biljke su otporne na sušu.
  • Najčešća upotreba Leylandovog čempresa je kao žive ograde. Gusti rast i zimzelene iglice pružaju učinkovitu prepreku. Također se može koristiti kao pojedinačno stablo u vrtu ili krajoliku.
  • Važno je napomenuti da, iako je Leylandov čempres popularan, može postati visok i težak za održavanje. Potrebno ga je redovito obrezivati kako bi se održao željeni oblik i veličina.

Pri sadnji Cupressocyparis leylandii ili bilo kojeg drugih čempresa, preporučuje se pridržavati se savjeta za sadnju i njegu specifične za tu vrstu kako bi se osiguralo uspješno uspostavljanje i rast biljke.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
VELIČINA

FI 17/80 cm

,

FI 21/100 cm

,

FI 18/100cm

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.