CUPRESSOCYPARIS LEYLANDII

SKU: 2947

VELIČINA SADNICE: fi 21/110 cm

ZALIJEVANJE: redovito nakon sadnje

SADNJA: teglirane sadnice tijekom cijele godine

16,20 

NC u 30 dana: 18,00 

20 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

CUPRESSOCYPARIS LEYLANDII

Cupressocyparis leylandii, poznat i kao Leylandov čempres, predstavlja brzorastući zimzeleni čempres koji često koristi kao živa ograda ili u krajoliku radi brze i učinkovite barijere ili pozadine. Evo nekoliko ključnih informacija o ovoj vrsti čempresa:

  • Leylandov čempres ima uske, četvrtaste ili valjkaste iglice koja su tamnozelene boje. Kada se posadi gusto, formira gustu zelenkastu barijeru koja pruža privatnost i zaštitu.
  • Ova vrsta čempresa je poznata po svojoj brzorastućoj prirodi. U optimalnim uvjetima, može doseći visinu i širinu od 15 do 25 metara ili čak više. Brzi rast čini ga popularnim izborom za one koji žele brzu formaciju žive ograde.
  • Leylandov čempres preferira sunčana ili polusjenovita mjesta i dobro drenirano tlo. Redovito zalijevanje u prvom razdoblju nakon sadnje pomaže u uspostavi čempresa. Odrasle biljke su otporne na sušu.
  • Najčešća upotreba Leylandovog čempresa je kao žive ograde. Gusti rast i zimzelene iglice pružaju učinkovitu prepreku. Također se može koristiti kao pojedinačno stablo u vrtu ili krajoliku.
  • Važno je napomenuti da, iako je Leylandov čempres popularan, može postati visok i težak za održavanje. Potrebno ga je redovito obrezivati kako bi se održao željeni oblik i veličina.

Pri sadnji Cupressocyparis leylandii ili bilo kojeg drugih čempresa, preporučuje se pridržavati se savjeta za sadnju i njegu specifične za tu vrstu kako bi se osiguralo uspješno uspostavljanje i rast biljke.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.