COTONEASTER DAMMERI

SKU: 2992

VELIČINA BILJKE: FI 14 / 22 cm

4,00 

13 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌿 Cotoneaster dammeri

Unesite šarm i funkcionalnost u svoj vrt s Cotoneaster dammeri , izvanrednom pokrivnom biljkom poznatom po svojim elegantnim grančicama i dekorativnim crvenim bobicama.

Ključne Značajke:

  • Nizak Rast:  je niski, zimzeleni grm koji se širi vodoravno, stvarajući gusti pokrivač po tlu. Idealna je opcija za pokrivanje tla ili rubove vrta.
  • Elegantne Grančice: Grane su uspravne i gusto raspoređene, stvarajući lijepu strukturu. Grmlje izgleda šarmantno tijekom cijele godine, čineći ga izvrsnim izborom za ukrašavanje prostora.
  • Crvene Bobice: Tijekom ljeta, biljka proizvodi sitne crvene bobice koje dodatno obogaćuju njezin vizualni dojam. Bobice mogu ostati na grmlju kroz jesen i zimu, pridonoseći dekorativnosti.
  • Otporna na Hladnoću: Cotoneaster dammeri je izdržljiva biljka koja dobro podnosi hladne temperature, čineći je savršenom opcijom za vrtove s umjerenim klimama.

🌺 Kako Brinuti:

  • Postavite ga na sunčano ili polusjenovito mjesto.
  • Održavajte umjereno vlažno tlo, ali izbjegavajte stajaću vodu.
  • Redovito podrezujte kako biste održavali željeni oblik i gustoću.
Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.