CLEMATIS “Purpurea Plena”

Posadite ga na svjetliju pozadinu kako biste poboljšali boju cvjetanja.

SADNJA: teglirane sadnice bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: po potrebi

VELIČINA SADNICE: cca 70cm / FI 17

14,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

CLEMATIS “Purpurea Plena”

🌿 Clematis Purpurea Plena – Elegancija Vinove Loze u Vašem Vrtu

Clematis Purpurea Plena predstavlja raskošnu biljku vinove loze koja oduzima dah svojim izuzetnim cvjetovima i elegantnim izgledom.

Ključne Značajke:

  • Dvostruki Cvjetovi: Clematis Purpurea Plena proizvodi raskošne dvostruke cvjetove u bogatoj  boji. Ovi cvjetovi su izuzetno dekorativni i privlače pažnju svojom jedinstvenom ljepotom.
  • Bujan Rast: Ova biljka raste u formi loze, s dugim, vitkim izdancima koji se penju uz potporu ili ogrlicu. Njen bujan rast stvara impresivan prikaz u vrtu i dodaje vertikalnu dimenziju dizajnu.
  • Raznolikost Upotrebe: Clematis Purpurea Plena može se koristiti na različite načine u vrtu, uključujući penjanje uz pergole, ograde ili druge vertikalne strukture. Također se može uzgajati kao grmolika biljka, stvarajući raskošan prikaz cvjetova na razini tla.
  • Bogatstvo Cvjetanja: Ova biljka obilno cvjeta tijekom proljeća i ljeta, stvarajući spektakularan prikaz cvjetova u vrtu. Njeno bogatstvo cvjetanja donosi živost i boju u okolinu.

🌱 Kako Brinuti:

  • Clematis Purpurea Plena preferira sunčane ili polusjenovite pozicije, uz dobru drenažu tla.
  • Redovito zalijevajte biljku tijekom sušnih razdoblja, ali pazite da tlo ne ostane previše vlažno kako biste izbjegli truljenje korijena.
  • Orezivanje treba obaviti nakon cvatnje kako bi se potaknuo novi rast i cvjetanje.

🌿 Uživanje u Eleganciji Clematisa Purpurea Plena: Clematis Purpurea Plena donosi eleganciju i raskoš u vaš vrt svojim prekrasnim cvjetovima i bujnim rastom. Uživajte u njenom prisustvu koje će unijeti dodatnu ljepotu i šarm u vašu okolinu.

🏡 Idealna za:

  • Vrtlare koji traže biljke s bogatim cvjetanjem i raskošnim izgledom za svoj vrt.
  • Osobe koje vole dekorirati svoj vrt s vinovom lozom koja donosi spektakularan prikaz cvjetova.
  • Stvaranje romantične atmosfere u vrtu s biljkama koje pružaju elegantnu estetsku vrijednost.

🌟 Naručite Vaš Clematis Purpurea Plena danas: Unesite eleganciju i ljepotu u svoj vrt s Clematisom Purpurea Plena i uživajte u cvjetnom spektaklu koji će ova biljka donijeti u vaš prostor!

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.