Chamaecyparis obtusa ‘Nana Aurea’

SKU: 3185

VELIČINA BILJKE: cca 25cm / FI 19

25,00 

6 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌿 Chamaecyparis obtusa ‘Nana Aurea’

Unesite elegantnu zlatnu nijansu u svoj vrt s Chamaecyparis obtusa ‘Nana Aurea’, prekrasnom patuljastom vrstom čempresa koja impresionira svojim sjajnim zlatno-zelenim lišćem. Ova kompaktna biljka je savršen izbor za dodavanje boje i teksture svakom vanjskom prostoru.

Ključne Značajke:

  • Zlatno-Zelena Ljepota: ‘Nana Aurea’ ističe se svojim gustim, zlatno-zelenim lišćem koje donosi živahnost i toplinu u vrt. Ova atraktivna boja ostaje postojana tijekom cijele godine, stvarajući prekrasan vizualni dojam.
  • Kompaktan Rast: Ova patuljasta vrsta čempresa raste sporo i zadržava kompaktan oblik, što je čini idealnom za male vrtove, kamenjare ili kao naglasak u većim pejzažima.
  • Jednostavna za Njegu: Chamaecyparis obtusa ‘Nana Aurea’ je izuzetno otporna i zahtijeva minimalno održavanje. Njena otpornost na bolesti i štetnike čini je jednostavnom za uzgoj, čak i za početnike.
  • Svestrana Primjena: Savršena za sadnju u vrtovima, kao granična biljka, u kamenjarima ili u kontejnerima. Također se može koristiti kao bonsai zbog svog sporog rasta i atraktivnog izgleda.

🌱 Kako Se Brinuti:

  • Svjetlost: Najbolje uspijeva na sunčanom ili djelomično sjenovitom mjestu. Osigurajte joj dovoljno svjetlosti kako bi zadržala svoju intenzivnu boju.
  • Tlo: Preferira dobro drenirano, kiselo do blago kiselo tlo. Dodajte organsku materiju kako biste poboljšali strukturu tla.
  • Zalijevanje: Održavajte tlo ravnomjerno vlažnim, ali izbjegavajte prekomjerno zalijevanje. Redovito zalijevanje je ključno, posebno tijekom sušnih razdoblja.
  • Rezidba: Rezidba nije nužna, ali možete ukloniti oštećene ili nepravilne grane kako biste održali oblik i zdravlje biljke.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.