CALATHEA “Beauty Star”

SKU: 2954

VELIČINA BILJKE: cca fi 11 / 25 cm

ZALIJEVANJE: umjereno, neka tlo bude konstantno vlažno

10,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

CALATHEA “Beauty Star”

Calathea ‘Beauty Star’ je vrsta calathee, koja je popularna zbog svojih atraktivnih listova.

 1. Listovi:
  • Ističe se po svojim šarenim listovima. Listovi su tamnozeleni s kontrastnim svjetlijim prugama i mrljama koje stvaraju atraktivan uzorak. Rubovi listova obično su lagano valoviti.
 2. Zahtjevi za svjetlom:
  • Preferira svjetlo do polusjenovito mjesto. Direktna sunčeva svjetlost može oštetiti osjetljive listove, pa je dobro držati je na mjestu gdje prima filtriranu svjetlost.
 3. Temperatura:
  • Ova biljka preferira toplije uvjete. Idealna temperatura za njezin rast je između 18°C i 24°C.
 4. Vlažnost zraka:
  • Voli visoku vlažnost zraka. Redovito prskanje ili postavljanje biljke na podmetače s vodom može pomoći u održavanju odgovarajuće vlažnosti.
 5. Zalijevanje:
  • Održavajte tlo stalno vlažnim, ali izbjegavajte prekomjerno zalijevanje koje može dovesti do truljenja korijena. Bolje je dopustiti da se gornji sloj tla lagano osuši prije zalijevanja. Calathea biljke su osjetljive na vodu iz slavine te ih je najbolje zalijevati sa destiliranom vodom ili po mogućnosti kišnicom
 6. Gnojidba:
  • Tijekom razdoblja aktivnog rasta, možete koristiti blago tekući gnojivo razrijeđeno prema uputama na bočici.
 7. Njega listova:
  • Ako primijetite smežurane ili uvenule listove, to može značiti da biljka zahtijeva više vlažnosti. Ponekad i redovito čišćenje listova vlažnom krpom može pomoći u održavanju zdravlja biljke.

Calathea ‘Beauty Star’ je popularna ukrasna biljka zbog svojih jedinstvenih šarenih listova. Pravilna njega i održavanje optimalne količine svjetlosti, temperature i vlage pomoći će očuvati njezin atraktivan izgled.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.