Trgovina CACTUS MIX – TERRACOTTA

CACTUS MIX – TERRACOTTA

SKU: 1909

MIX tri vrste kaktusa u terracotta posudi

ZALIJEVANJE: kad se supstrat potpuno osuši

17,00 

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

CACTUS MIX – TERRACOTTA

Skup različitih vrsta kaktusa kombiniranih u terakota posudi kako bi stvorili atraktivan i raznolik aranžman.

Izgled i raznolikost: Mješavina kaktusa sadrži različite vrste kaktusa koje se razlikuju po veličini, obliku i boji. To mogu biti kaktusi s dugim, tankim stabljikama, kuglasti kaktusi, kaktusi s ljuskastim bodljama ili oni s debelim bodljama. Neki kaktusi mogu cvjetati u raznim nijansama boja, uključujući bijelu, žutu, narančastu i crvenu.

Potrebna njega: Kaktusi su poznati po svojoj otpornosti i sposobnosti da prežive u suhim uvjetima. Zahtijevaju svijetlo, sunčano mjesto i dobro drenirano tlo. Važno je zalijevati umjereno i izbjegavati prekomjerno zalijevanje kako bi se spriječilo truljenje korijena. Ovisno o vrsti kaktusa, potrebno je prilagoditi njegu, ali općenito su prilično nezahtijevni.

Dekorativna uporaba: Mješavina kaktusa često se koristi za stvaranje atraktivnih aranžmana u vrtu, terasi ili unutarnjim prostorima. Kombiniranje različitih vrsta kaktusa pruža raznolikost oblika i boja, što dodaje interesantnu dimenziju svakom prostoru. Osim toga, mješavina kaktusa često se koristi za izradu sukulentskih vrtova ili kao sastavni dio sukulentskih i kaktusnih terarija.

Mješavina kaktusa je izvrsna opcija za one koji vole sukulente i žele dodati egzotičan izgled svom vrtu ili domu. Njihova jednostavna njega i raznolikost čine ih popularnim izborom među vrtlarima i ljubiteljima biljaka.

 

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.