BEGONIA F. “Maculata”

SKU: 910

ZALIJEVANJE: po potrebi

VELIČINA: cca fi 12 cm / 30 cm

14,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

BEGONIA fo “Maculata”

Jeste li ljubitelj jedinstvenih biljaka? Sigurno će vam se svidjeti jedna od najfotogeničnijih biljaka, Begonia maculata. Ova je begonija dovoljno atraktivna da privuče vaše oči i osvoji vaše srce. Listovi su tamnozeleni, nepravilni i u obliku anđeoskog krila sa srebrno sivim točkicama i ljubičasto crvenom donjom stranom. Bez sumnje je jedna od najljepših begonija. Mnoge vrste imaju mrlje na lišću, ali nijedno nije tako dramatično ili upečatljivo kao ovo vrsta. Donja strana njezinog lišća tamno je ljubičasto crvena, tvoreći dramatičan kontrast sa zelenim gornjim površinama. Daje velike bijele cvjetove koji rastu u grozdovi na jednoj cvjetnoj stabljici.

Begonia maculata je bez sumnje jedna od najljepših begonija. Mnoge vrste imaju mrlje na lišću, ali nijedno nije tako dramatično ili upečatljivo kao ovo vrsta. Donja strana njezinog lišća tamno je ljubičasto crvena, tvoreći dramatičan kontrast sa zelenim gornjim površinama. Daje velike bijele cvjetove koji rastu u grozdovi na jednoj cvjetnoj stabljici.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.