Trgovina ALOCASIA “Regal shield”

ALOCASIA “Regal shield”

SKU: 3134

ZALIJEVANJE: umjereno

VELIČINA BILJKE: cca fi 24cm/100cm

50,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

ALOCASIA “Regal shield”

🌿 Alocasia Regal Shield – Kraljevska Elegancija U Vašem Dvorcu

Alocasia Regal Shield je biljka koja oduzima dah svojom izuzetnom veličinom i prekrasnim listovima. Njeni veliki, štitoliki listovi s bogatim zelenim bojama i sjajnim površinama stvaraju impresivan vizualni efekt, čineći je kraljem svake unutrašnje ili vanjske zbirke biljaka.

Ključne Značajke:

  • Impresivna Veličina i Oblik: Alocasia Regal Shield proizvodi velike, široko srcolike listove koji mogu narasti do impresivnih dimenzija. Njihov izražajan oblik i sjajna površina čine ih istinskim vizualnim spektaklom.
  • Elegantne Zelene Boje: Listovi ove biljke imaju bogate zelene boje koje donose osjećaj dubine i vitalnosti u svaki prostor. Kontrast između tamnijih i svjetlijih nijansi zelene stvara dinamičan izgled koji privlači pažnju.
  • Izuzetna Dekorativnost: Alocasia Regal Shield je izvrstan izbor za dekoraciju interijera ili eksterijera zbog svoje impresivne pojave. Može biti dominantan element u bilo kojem prostoru ili se koristiti kao dio aranžmana s drugim tropskim biljkama.
  • Tropski Vibe: Listovi ove biljke odražavaju tropski vibe, čineći je idealnom za uređenje prostora u kojima se želi stvoriti opuštajuća atmosfera i osjećaj egzotičnog raja.

🌱 Kako Brinuti:

  • Držite Alocasiju Regal Shield na svijetlom mjestu, ali izbjegavajte izravnu sunčevu svjetlost koja može oštetiti listove.
  • Redovito zalijevajte biljku kako bi tlo bilo uvijek lagano vlažno, ali pazite da ne dopustite zadržavanje vode u posudi.
  • Povremeno obrišite listove vlažnom krpom kako biste uklonili prašinu i održali sjajnu površinu.

🌿 Uživanje u Kraljevskoj Eleganciji: Alocasia Regal Shield donosi osjećaj kraljevske elegancije i tropske ljepote u svaki prostor svojim veličanstvenim listovima i izražajnim izgledom. Uživajte u njenom prisustvu koje će unijeti osjećaj luksuza i egzotike u vaš dom ili vrt.

🏡 Idealna za:

  • Vrtlare koji traže biljke s impresivnom pojavom za svoje unutrašnje ili vanjske prostore.
  • Osobe koje vole dekoriranje svojih prostora s tropskim biljkama koje donose osjećaj luksuza i elegancije.
  • Stvaranje tropskog vrta ili oaze u svom domu s biljkama koje pružaju osjećaj opuštanja i uživanja.

🌟 Naručite Vašu Alocasiju Regal Shield danas: Unesite osjećaj kraljevske elegancije i tropske ljepote u svoj dom ili vrt s Alocasijom Regal Shield i uživajte u impresivnom izgledu koji će ova biljka donijeti u vaš prostor!

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.