EPIPREMNUM PINN. 3/1 MIX

SKU: 2813

MIX 3 VARIJACIJE U JEDNOJ TEGLI

ZALIJEVANJE: po potrebi

VELIČINA BILJKE: cca fi 12cm/20cm

 

7,00 

2 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

EPIPREMNUM PINN. 3/1 MIX

Iznimno jednostavna za uzgoj, popularna kućna biljka dobro poznata po svojim dugim puzavim stabljikama koje mogu narasti 2m ili više.

EPIPREMNUM PINNATUM dobro podnosi slabu svjetlost, ali njezino lišće može izgubiti šarenilo te će najbolje izgledati na umjerenom ili jakom svjetlu. Čini izvrsnu uredsku biljku jer dobro uspijeva pod fluorescentnim svjetlima.

Svjetlo: slabo do jako svjetlo. Nema izravnog sunca, ono će izgorjeti lišće. Iako će pothos podnijeti slabu svjetlost, imat će više lišća i bolju šarenilo ako se drži na jakom svjetlu. Dugi razmaci između lišća ukazuju na to da pothos nema dovoljno sunčeve svjetlosti. Ova biljka uspijeva pod fluorescentnom svjetlošću, što je čini idealnom uredskom biljkom.

Voda: Ostavite da se gornja zemlja od 2,5 cm osuši između zalijevanja. Upotrijebite lonac s drenažnom rupom kako biste spriječili vlažno tlo. Prekomjerno zalijevanje učinit će da lišće požuti i otpadne.

Vlaga: Prosječna soba (oko 40% relativne vlažnosti) ili više. Smeđe vrhove lišća uzrokuje suh zrak.

Temperatura: Prosječno do toplo 18-27 ° C tijekom cijele godine.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
SORTA

Aureum, A.Shangri-la, Variegata

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.