SYNGONIUM “Milk Confetti”

SKU: N/A

ZALIJEVANJE: umjereno, kad se 2-3 cm zemlje osuši

 

 

3,50 12,00 

NC u 30 dana: 4,20  - 7,20 

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

SYNGONIUM “Milk Confetti”

SYNGONIUM “Milk Confetti” je popularna sobna biljka koja se ističe svojim atraktivnim svjetlozelenim lišćem srebrnastog odsjaja, a često se na njemu pojavljuju mrlje svjetloroza boje.

Izgled biljke: Ima listove koji su obično u obliku srca ili špičastog oblika. Lišće je svijetlo zelene boje s karakterističnim srebrnastim ili roza mrljama ili uzorcima koji se protežu duž njih. Ova varijacija dodaje jedinstvenu teksturu i boju biljci. Syngonium raste u formi vinove loze, što je čini pogodnom za penjanje ili viseće aranžmane.

Potrebna njega: Biljka je relativno jednostavna za njegu. Preferira svijetlu indirektnu svjetlost, ali podnosi i manje svjetlosti. Tlo treba biti dobro drenirano. Zalijevanje treba biti umjereno, dopuštajući da se gornji sloj tla osuši prije ponovnog zalijevanja. Biljka također voli povremeno prskanje kako bi se održala vlažnost oko lišća.

SYNGONIUM “Milk Confetti” je popularna biljka za uređenje unutarnjih prostora. Njeni svijetli listovi s srebrnastim uzorcima dodaju živost i eleganciju bilo kojem interijeru. Može se uzgajati kao samostalna biljka, kao visoko penjuća biljka ili kao dio zelenog aranžmana.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
VELIČINA

FI 12/30 cm

,

FI 6/10 cm

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.