Trgovina ŠLJIVA “Ruth Gerstetter”

ŠLJIVA “Ruth Gerstetter”

SADNJA: Jesen ili rano proljeće.

SADNICA: Golog korijena visine cca 1,30m,

STAROSTI: cca 2 god.

DOZRIJEVANJE: krajem lipnja i početkom srpnja

PODLOGA: P.Myrobalana

7,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

ŠLJIVA “Ruth Gerstetter”

“Ruth Gerstetter” je starija Njemačka sorta šljive. Sazrijeva rano, krajem lipnja i početkom srpnja. Spada u visoko kvalitetne rane sorte šljive, crveno ljubičaste boje plodova koji teže oko 35 g.

Slabo do srednje bujna sorta. Cvate rano. Osjetljiva je na proljetne mrazeve. Pelud slabo klija, pa su joj potrebni oprašivači kao npr. sorta “Stenli”.

Plod je srednje veličine, loptasto izdužen, ljubičasto plave boje. Koštica se lako odvaja od mesa. Meso je zeleno-žuto, prilično čvrsto, sočno, osvježavajuće, aromatično i vrlo ukusno.

ŠLJIVA “Ruth Gerstetter” rano ulazi u fazu rađanja, plodonošenje je redovito i dobro. Traži plodno tlo i punu agrotehniku. Dobro joj odgovaraju sunčani položaji. Također dobro podnosi transport.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.