Trgovina PHILODENDRON ‘Narrow Ring of Fire’

PHILODENDRON ‘Narrow Ring of Fire’

SKU: 2656

ZALIJEANJE: umjereno

VELIČINA BILJKE: cca fi 12 / 30 cm

20,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

Philodendron ‘Narrow Ring of Fire’

Je izuzetno atraktivna biljka koja će očarati svojim jedinstvenim izgledom. Ova vrsta Philodendrona ističe se po svojim uskim, izduženim listovima i šarenim uzorcima na lišću.

Listovi Philodendrona ‘Narrow Ring of Fire’ su tamnozelene boje s karakterističnim crvenim i žutim prugama koje se protežu duž rubova lista. Ovi kontrastni uzorci stvaraju spektakularan vizualni efekt i dodaju živost biljci.

Održavanje ove biljke je relativno jednostavno. Philodendron ‘Narrow Ring of Fire’ preferira svijetlo, indirektno svjetlo. Izravna sunčeva svjetlost može izazvati opekline na lišću, pa je važno držati biljku na mjestu s djelomičnom sjenom. Tlo treba biti dobro drenirano i bogato humusom.

Zalijevanje treba biti umjereno, s dovoljnom količinom vode da održava tlo blago vlažnim. Prije zalijevanja provjerite da je gornji sloj tla lagano osušen. Ova vrsta Philodendrona preferira vlažnost, pa povremeno prskanje lišća vodom može biti korisno.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.