Trgovina NEKTARINA “Big top”

NEKTARINA “Big top”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

REZERVACIJA ZA JESEN 2023.

ISPORUKA OD 01.11.

Big Top Nektarina je vrsta poboljšana u Kaliforniji. Plodovi Nektarine Big top su srednje krupni, okrugli, blago spljošteni,

SADNJA: Jesen ili rano proljeće

SADNICA: golog korijena visine cca 1,30m,

STAROSTI: cca 2 god.

DOZRIJEVANJE:Srpanj

PODLOGA:P.Persica  

7,50  (56,51 kn)

Dostupno uz narudžbu

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,

Opis

NEKTARINA “Big top”

Big Top Nektarina je vrsta poboljšana u Kaliforniji, drveće raste snažno i ima vertikalno rastuću strukturu vijenca.

Voćna ljuska Big Top nektarine ima crvenkastu boju na narančastoj pozadini, a kora obuhvaća 90-95% ploda.

Plodovi su srednje krupni, okrugli, blago spljošteni, a meso je žuto, tvrdo, s mesnatim tkivom.

Zbog kvalitete i dobrog izgleda ploda, posljednjih godina je uzgoj ove vrste postao široko rasprostranjen.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.