MONSTERA “Dubia”

SADNJA: teglirane sadnice bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: opisano u tekstu

VELIČINA BILJKE: cca 120cm / fi 24

76,00 

NC u 30 dana: 95,00 

1 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

MONSTERA “Dubia”

Poznata i kao Shingle Plant, je jedinstvena i zanimljiva biljka koja pripada rodu Monstera. Dobila je ime po svojim karakterističnim listovima koji podsjećaju na preklapajuće pločice ili crijepove.

Listovi Monstere dubia su manji u usporedbi s drugim vrstama Monstera, ali prikazuju složene uzorke rascjepa i rupa, što dodatno povećava njezin šarm. Lišće ima sjajnu, tamnozelenu boju koja stvara prekrasan kontrast s njezinim svjetlijim stabljikama.

Što se tiče njege, Monstera dubia najbolje uspijeva na svijetlom, difuznom svjetlu. Treba izbjegavati izravnu sunčevu svjetlost jer može oštetiti listove. Preferira dobro drenirajući supstrat koji zadržava nešto vlage, ali ne postaje previše vlažan. Prije zalijevanja, dopustite da se gornji sloj supstrata osuši, i pazite na dobru drenažu kako biste izbjegli truljenje korijena.

Održavanje umjerene razine vlage može biti korisno za Monstera dubia, ali ona se može prilagoditi normalnoj vlažnosti u kućnim uvjetima. Redovito prskanje ili korištenje ovlaživača zraka može pomoći stvoriti povoljniju okolinu, posebno u sušim područjima.

Kako biljka raste, može razviti zračne korijene koji se mogu usmjeriti prema potpori ili se osigurati struktura za penjanje. Selektivno obrezivanje može se obavljati kako bi se održao željeni oblik i uklonili oštećeni ili žuteći listovi.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.