Trgovina CALADIUM “Carolyn Whorton”

CALADIUM “Carolyn Whorton”

SKU: 2649

ZALIJEVANJE: opisano u textu

VELIČINA SADNICE: FI 17 / 35 cm

20,00 

2 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🍃 Caladium “Carolyn Whorton”

Prekrasna biljka s upečatljivim lišćem koja će dodati šarm i živopisnost vašem domu ili vrtu. Ova sorta kaladijuma ističe se svojim velikim, srcolikim listovima s raznobojnim uzorcima u nijansama ružičaste, zelene i bijele boje.

Caladium “Carolyn Whorton” preferira indirektno svjetlo i umjereno vlažno tlo. Važno je održavati konstantnu vlagu kako bi se osiguralo zdrav rast i lijepe boje lišća. Zalijevajte biljku redovito, ali pazite da ne pretjerate s vodom kako biste izbjegli truljenje korijena.

Ova biljka je poznata po svojoj otpornosti na visoku vlažnost zraka, što je čini pogodnom za postavljanje u blizini kupaonica ili u vrtovima s vodenim elementima. Caladium “Carolyn Whorton” je također osjetljiva na hladne temperature, stoga je važno držati je zaštićenu od niskih temperatura i hladnih propuha.

Održavanje Caladiuma uključuje uklanjanje uvenulih ili oštećenih listova kako bi se potaknuo rast novih zdravih listova. Također je preporučljivo hraniti biljku gnojivom prilagođenim za listopadne biljke kako bi se osigurala dobra prehrana.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.