Trgovina MASLINA “Olea Europaea”

MASLINA “Olea Europaea”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

SADNJA:  kasna jesen

ZALIJEVANJE: preporuča se navodnjavanje ili često zalijevanje

RAST:   6-9m

VELIČINA SADNICE: cca 100cm / FI 21

 

 

37,16  (279,98 kn)

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,

Opis

MASLINA “Olea Europaea”

Europska maslina je autohtona sorta zbog svoje rasprostranjenost na našem području, ali i zbog prilagodljivosti. Stablo je kuglasta i visokog oblika, a list je zelenosmeđe boje. Plodovi su jajastog oblika, a radi svoje krupnoće koristi se za proizvodnju ulja. Uspijeva gotovo na svim vrstama, tla te je otporna na sušu, jake vjetrove i hladnoću.
Podnosi temperature do -18

Cvat ili resa razvija se od ožujka do svibnja, a cvatnja se odvija u svibnju. Prosječna dužina cvjetne rese je oko 3.5 cm i na njoj se može naći od 10 do 35 cvjetova koji imaju blijedo-žućkastu boju u doba pred otvaranje.

Oblica ima srednje bujno stablo s krošnjom okruglog oblika koji podsjeća na  kišobran.

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.