LOROPETALUM

SKU: N/A

Novi i neobični loropetalum, Ruby Snow daje snježnobijele, mirisne cvjetove u obliku kićanki na voštanom, zelenom i crvenom lišću u obliku srca. Poznato i kao Chines Fringe Flowers, lako je shvatiti zašto.

SADNJA: Teglirane sadnice bilo koje doba godine

ZALIJEANJE: po potrebi

RAST: 180 cm

VELIČINA BILJKE: cca 30 cm / FI 15

15,00 

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

LOROPETALUM

Novi i neobični loropetalum, Ruby Snow daje snježnobijele, mirisne cvjetove u obliku kićanki na voštanom, zelenom i crvenom lišću u obliku srca. Poznato i kao Chines Fringe Flowers, lako je shvatiti zašto. U kasnu jesen, zapanjujuće kompaktno lišće donosi novi rast, prije dolaska pahuljastog mirisnog cvijeća koje gotovo prekriva zelenilo tijekom zime i proljeća, izgledajući poput svježe palog snijega. Lišće je toliko gusto da je sjajno kad se masovno sadi, izgleda nevjerojatno poput niskog zaslona ili živice, ili je loropetalum rubin snijeg lijep kad se trenira i oblikuje uza zid, rešetku ili obelisk. Izvrsno kao rezano cvijeće za vaš dom, Loropetalum su prekrasne biljke s niskim održavanjem koje se više vole uzgajati u plodnim, bogatim humusom, vlažnim, ali dobro dreniranim tlima u hladu.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
SORTA

Ruby Snow, Firedance, Ever red

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.