Trgovina JABUKA “Božićnica” stara sorta

JABUKA “Božićnica” stara sorta

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

Jabuka “Božićnica” stara sorta

„Božićnica“  je srednje krupna jabuka, crvena, mirišljava. Meso jabuke je čvrsto, sočno, slatko, jednostavno se lomi kada se jede, meso je bijele boje.

SADNICA GOLOG KORIJENA visina cca 1,30 m, STAROSTI cca 2 god.

DOZRIJEVANJE: rujan

PODLOGA: M106

SAMOOPLODNA

5,31  (40,01 kn)

3 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , Oznaka:

Opis

Jabuka “Božićnica” stara sorta

„Božićnica“  je srednje krupna jabuka, crvena, mirišljava. Meso jabuke je čvrsto, sočno, slatko, jednostavno se lomi kada se jede, meso je bijele boje. Prema tvrdnji vlasnika, ovu jabuku su stavljali pod bor za Božić. Ima puno vrsta jabuka koje zovu Božićnicama, no razlike su dosta velike u boji, okusu, veličini. Ovo je zimska sorte jabuke. Jabuka (lat. Malus) je biljka koja pripada porodici ružovki (Rosaceae) u kojoj se još nalaze 62 priznate vrste kao što su šljiva, marelica, malina, trešnja, badem, kruška, kupina i jagoda. Domaća jabuka (lat. M. domestica) je nastala križanjem divlje jabuke (lat. M. sylvestris) s vrstama M. fusca, M. baccata, M. sieversii i M. orientalis. Stabla jabuke se uzgajaju u cijelom svijetu, a porijeklom je iz srednje Azije, gdje se i danas nalazi njegov divlji predak.

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.