GASTERIA “Little Warty”

SKU: 2158

VELIČINA BILJKE: cca fi 10 cm / 20 cm

ZALIJEVANJE: umjereno

3,50 

NC u 30 dana: 4,90 

3 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

GASTERIA “Little Warty”

Gasteria “Little Warty” je posebna sorta sukulenta koja se ističe svojim zanimljivim izgledom i prilagodljivošću.

Izgled i karakteristike: Gasteria “Little Warty” je kompaktna sukulentna biljka koja pripada porodici Asphodelaceae. Njegova karakteristična značajka su naborane, ispupčene površine na listovima, koje podsjećaju na malene bradavice. Listovi raznih veličina, tamnozeleni ili sivkasto-zeleni su gusto složeni oko središta biljke

Cvjetovi: Gasteria “Little Warty” može proizvesti visoke cvjetne stapke s malim cvjetovima, obično crvene ili zelene boje. Cvjetovi su zvjezdastog oblika i dodaju estetski dodir kada biljka procvjeta.

Potrebna njega: Ova vrsta sukulenta preferira svijetle do djelomično zasjenjene pozicije u zatvorenom prostoru. Zemlja bi trebala biti dobro drenirajuća te bi ste trebali omogućiti da se osuši između zalijevanja. Zalijevajte umjereno, posebno tijekom aktivnog rasta, a zimi smanjite kako biste simulirali suši period.

Dekorativna uporaba: Gasteria “Little Warty” je popularna biljka za unutarnje okruženje. Njegova zanimljiva tekstura listova čini ga atraktivnim izborom za stolne aranžmane, police ili prozorske daske. Također može biti dio kolekcija sukulenata ili kaktusa.

Gasteria “Little Warty” je jedinstvena biljka s svojim karakterističnim izgledom i prilagodljivošću na unutarnjem prostoru. Njegovi naborani listovi i povremeno cvjetanje čine ga interesantnim dodatkom za uređenje interijera.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.