Trgovina CRASSULA “Pyramidalis”

CRASSULA “Pyramidalis”

VELIČINA SADNICE: cca fi 6.5/8 cm

5,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

Predstavljamo vam Crassula pyramidalis – Sukulentni Dragulj s Egzotičnim Šarmom!

🌵 Osvježite svoj prostor s Crassula pyramidalis, sukulentom koji kombinira jednostavnost održavanja s egzotičnim izgledom.

Ključne Značajke:

  • Jedinstvena Piramidalna Struktura: Crassula pyramidalis raste u obliku elegantne piramide, pružajući intrigantan vizualni dojam. Njegovi uski listovi stvaraju zelenu oazu koja odražava prirodnu harmoniju.
  • Otporna na Sušu: Ova sukulenta dolazi iz porodice Crassulaceae, poznate po svojoj otpornosti na sušu. To znači da je idealna za zauzete ljude ili one koji žele biljku koja ne zahtijeva često zalijevanje.
  • Lako Razmnožavanje: Crassula pyramidalis je sjajan izbor za ljubitelje biljaka početnike, jer se lako razmnožava iz listova ili reznica. Gledajte kako vaša kolekcija raste s minimalnim naporom.
  • Unikatna Boja: Listovi ove sukulente prelaze iz svijetlozelene u tamnozelenu nijansu, pružajući dodatni vizualni interes. Dodajte jedinstvenu paletu boja vašem prostoru.

🌺 Kako Brinuti: Smjestite Crassula pyramidalis na sunčano mjesto s dobro dreniranim tlom. Zalijevajte umjereno, dopuštajući tlu da se osuši između zalijevanja kako biste potaknuli zdrav rast.

🏡 Idealan za:

  • Sukulentne kolekcionare
  • Uređenje suvremenih interijera
  • Dar ljubiteljima biljaka
  • Suhi klimatski uvjeti

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.