Trgovina Chamaecyparis lawsoniana

Chamaecyparis lawsoniana

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: N/A

Chamaecyparis Lawsoniana Ellwoodii izvrstan je za sadnju u pozadini, posebno u manjem vrtu gdje može zaštititi manje grmlje od najgorih vremenskih prilika.

SADNJA: Tijekom cijele godine.

ZALIJEVANJE: Održavajte tlo vlažnim, ali dobro dreniranim – podnosi većinu vrsta tla.

RAST: 1,8 m – 3 m.

VELIČINA SADNICE: visina cca 50 cm.

3,98  (29,99 kn) 9,29  (70,00 kn)

NC u 30 dana: 3,98  (29,99 kn) - 9,29  (70,00 kn)

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

Opis

Chamaecyparis lawsoniana

Chamaecyparis Lawsoniana je zimzeleno drveće, obično usko jajolikog ili stupastog obrisa s razgranatim lišćem sličnih razmjera i malim okruglastim češerima.

Sitni crveni češeri upadljivi su u nekoliko kultivara. Ellwoodii je prilično sporo rastući zimzeleni grm sa sivo-zelenim do plavo-zelenim polusjenovitim lišćem u zimskim mjesecima.

Ispravno posađen koristan je zbog čvrsto upakiranog jednoličnog lišća koje daje snažne okomite ali sadržane linije i ne smije doseći više od 3 m.

Chamaecyparis Lawsoniana izvrstan je za sadnju u pozadini, posebno u manjem vrtu gdje može zaštititi manje grmlje od najgorih vremenskih prilika.

 

Dodatne informacije
SORTA

STARDUST, ELLWOODS GOLD

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.