Trgovina CACTUS “Cristata”

CACTUS “Cristata”

SKU: 1910

VELIČINA BIJKE: cca fi 8 cm / 12 – 20 cm

ZALIJEVANJE: umjereno, nakon što se supstrat osuši

10,00 

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

CACTUS “Cristata”

Cactus “Cristata”, poznat i kao “kristata kaktus” ili “krestasti kaktus”, je neobična i rijetka vrsta kaktusa koja se ističe svojim neuobičajenim izgledom.

Izgled i karakteristike: Krestasti kaktus je prepoznatljiv po svojoj neuobičajenoj formi rasta. Umjesto tipičnog uspravnog rasta, krestasti kaktus raste u valovitim ili krestastim oblicima, stvarajući složene, valovite uzorke na svojoj površini. Njegova oblikovana i razgranata struktura daje mu jedinstven izgled koji podsjeća na “kristu”, stvarajući dojam da je kaktus zapravo “ukršten” ili deformiran.

Potrebna njega: Krestasti kaktus zahtijeva slične uvjete uzgoja kao i većina drugih kaktusa. Preferira svijetlo, sunčano mjesto i dobro drenirano tlo. Važno je izbjegavati prekomjerno zalijevanje, jer su kaktusi osjetljivi na truljenje korijena. Tijekom zime, kaktusima često treba manje zalijevanja kako bi se održala njihova vitalnost.

Dekorativna uporaba: Krestasti kaktus često se uzgaja zbog svoje neobične forme i dekorativnog izgleda. Oni su često središnja točka u kolekcijama kaktusa ili se koriste kao poseban naglasak u sukulentskim vrtovima. Njihova jedinstvena struktura čini ih privlačnim izborom za uređenje interijera, terasa ili vrtova.

Krestasti kaktus je prava poslastica za kolekcionare i ljubitelje neobičnih biljaka. Njegova jedinstvena i privlačna forma dodaje intrigantan element bilo kojem prostoru, čineći ga omiljenim među onima koji cijene rijetkost i originalnost u svijetu biljaka.

 

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.