Trgovina ASPARAGUS DENS. “Sprengeri”

ASPARAGUS DENS. “Sprengeri”

SKU: 2159

Šparoga paprat nije prava paprat, već je član obitelji ljiljana (Liliaceae).

ZALIJEVANJE: povremeno

RAST: do 90 cm

VELIČINA BILJKE: cca fi 19 cm / 60 cm

16,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

ASPARAGUS DENS. “Sprengeri”

Botaničko ime: ASPARAGUS DENS. “Sprengeri”

Šparoga paprat nije prava paprat, već je član obitelji ljiljana (Liliaceae).

Duge, lučne stabljike gusto prekrivene kratkim listićima nalik iglici daju ovoj biljci nježan izgled. Ima  kaskadnu naviku što je čini idealnom za viseću košaru. Ili postavite ovu ukrasnu prikolicu na višerazinski stalak za biljke . Njegovo pernato lišće lijepo se stapa s ostalim kućnim biljkama koje vole vlagu.

Zrele biljke cvjetat će ljeti sitnim, bijelo do blijedo ružičastim cvjetovima skrivenim među lišćem poput igle. Cvjetove ponekad prate  grozdovi zelenih bobica koje zimi postaju crvene. Ove su bobice otrovne ako se jedu.

Cvjećari vole pernato, smaragdno-zeleno lišće u buketima. Također je popularna biljka za kontejnere na otvorenom u umjerenoj  klimi. Ako su posađene u zemlju, paprati šparoge su invazivne. U svom izvornom staništu, ove snažne biljke će se proširiti  – i popeti se – po drugim biljkama.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.