Trgovina AGLAONEMA “Maria Christina”

AGLAONEMA “Maria Christina”

ZALIJEVANJE: umjereno

VELIČINA BILJKE: cca fi 12 cm / 35 cm

15,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

AGLAONEMA “Maria Christina”

Aglaonema “Maria Christina” je prekrasna sobna biljka koja se ističe svojim privlačnim lišćem i relativno niskim zahtjevima za njegom. Ima srednje velike listove koji su karakteristično šareni. Listovi su obično tamnozelene boje prošarani svjetlijim nijansama, stvarajući živahnu i atraktivnu kombinaciju boja. Struktura lišća je široka i ovalna, a biljka obično raste uspravno, dosežući visinu do 30-60 cm.

Obično je izdržljiva biljka koja preferira svijetlu indirektnu svjetlost, ali može podnijeti niže osvjetljenje. Direktno sunce treba izbjegavati jer može oštetiti nježne listove. Što se tiče zalijevanja, tlo treba održavati umjereno vlažnim, ali ne pretjerivati kako bi se izbjegla previše vlažna sredina. Ova biljka također može podnijeti periodično sušenje tla između zalijevanja.

Smatra se da ova biljka pročišćava zrak te može pomoći u filtriranju zraka od nekih štetnih tvari, čineći je korisnom za unutarnju kvalitetu zraka.

Aglaonema “Maria Christina” je odličan izbor za one koji žele donijeti dodir boje i elegancije u svoj unutarnji prostor uz minimalnu brigu.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.