Trgovina AGLAONEMA “Maria Christina”

AGLAONEMA “Maria Christina”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

SADNJA: presadite biljku jednom svake dvije godine tijekom proljetne sezone.

ZALIJEVANJE: redovito zalijevajte biljku, održavajte tlo lagano vlažnim tijekom ljeta, a zimi bi se gornji sloj tla trebao malo osušiti između svakog zalijevanja

VELIČINA BILJKE: 40 cm / fi 14

14,60  (110,00 kn)

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , Oznake: ,

Opis

AGLAONEMA “Maria Christina”

 

Aglaonema Maria Christina (kineska zimzelena) je zimzelena, ukrasna, sobna biljka. Ima dobro poznato blijedozeleno središnje lišće Aglaonema Silver Queen, ali s izraženijim tamnozelenim rubom lišća i više mrlja tamnije zelenih čepova.

Aglaonema Maria Christina nalazi se na NASA-inom popisu biljaka za pročišćavanje zraka. Dokazano je da uklanjaju toksine benzena i formaldehida prisutne u kućnom okruženju i pomažu u smanjenju iritantnih nuspojava za ljude.

Najbolje uspijeva pri slabom do jakom svjetlu, ali bez izravnog sunčevog svjetla. Budući da će izravna sunčeva svjetlost spržiti lišće. Presadite biljku jednom svake dvije godine tijekom proljetne sezone.

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.