PHILODENDRON “White Wizard”

SKU: 2878

SADNJA I ZALIJEVANJE: opisani u tekstu

VELIČINA BILJKE: 20 cm / fi 11

23,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

PHILODENDRON “White Wizard”

Ovu tropsku biljku teško je pronaći i obično ima visoku cijenu, ali jedan pogled na njezinu zapanjujuću raznolikost pokazat će vam zašto. Ako se uspijete dočepati jednog, imajte na umu da se, kao i svi filodendroni, bijeli čarobnjak smatra otrovnim i za kućne ljubimce i za ljude ako se proguta.

Bijeli čarobnjak Filodendroni se penju po vinovoj lozi i dat će veće, impresivnije lišće ako im se da penjanje na stup od mahovine ili rešetku. Kako bi se potaknuo najsnažniji rast i najbolja šarolikost, bijeli čarobnjak Philodendron treba staviti na mjesto koje će nekoliko sati biti osvijetljeno jakim, neizravnim svjetlom . Raznobojnim biljkama je potrebno više svjetla nego njihovim neraznovrsnim pandanima budući da njihovo lišće ima manje klorofila, pa dok mnoge vrste filodendrona mogu podnijeti uvjete slabog osvjetljenja, ovaj hibrid nije jedan od njih. U isto vrijeme, jaka sunčeva svjetlost može lako oštetiti nježne listove ove biljke, stoga izbjegavajte izravno sunce gdje je to moguće.

Bijeli čarobnjak je osjetljiv na prekomjerno zalijevanje i treba ih pustiti da se malo osuše između dva zalijevanja. Pričekajte dok se gornjih 50% mješavine za saksiju ne osuši, a zatim temeljito zalijte, dopuštajući da sav višak vode iscuri iz drenažnih otvora saksije.  Ove tropske biljke nisu otporne na hladnoću i preferiraju dosljedno tople uvjete. To ih čini idealnim sobnim biljkama jer uspijevaju na prosječnim temperaturama u kućanstvu. Dok filodendroni bijelih čarobnjaka također dobro rastu pri prosječnoj vlažnosti u kućanstvu, napredovat će ako im se osigura malo dodatne vlažnosti . Pokušajte postaviti ovlaživač zraka u blizini ili uzgojite biljku na malom pladnju sa šljunkom. Alternativno, prirodno vlažne prostorije poput kupaonice ili praonice rublja odlična su mjesta za ovu tropsku biljku.

Bijeli čarobnjak Philodendron treba presaditi svake jedne do dvije godine u proljeće ili ljeto. Odaberite lonac koji je dva do četiri inča veći od prethodnog spremnika vaše biljke i presadite biljku s puno svježe mješavine tla koja dobro drenira. Nakon presađivanja, vratite biljku na izvorno mjesto i temeljito zalijte, dopuštajući da sav višak vode iscuri iz drenažnih otvora posude.

 

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.