VINCA MINOR TRICOLOUR

SKU: 3164

 

SADNJA: teglirana biljka u bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: po potrebi

VELIČINA BILJKE: fi 13 / 10 cm

6,00 

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

VINCA MINOR TRICOLOUR

Vinca minor, poznata i kao mala vinka, je zimzelena trajnica s prekrasnim, sitnim ljubičastim cvjetovima. Izvrstan izbor za pokrivanje tla u vrtovima, jer brzo raste i stvara guste tepihe lišća. Ova biljka raste do visine od oko 15 centimetara i voli sunčana ili djelomično zasjenjena područja s dobro dreniranim tlima. Također je izdržljiva i otporna na sušu, što je čini idealnom za vrtove s manje održavanja.

Uzgajanje Vinca minor je jednostavno i može se uzgajati u gotovo svim uvjetima. Ova biljka se često koristi kao pokrivač tla, ali može se uzgajati i kao grm. Cvjeta od kasne zime do rane jeseni, a cvjetovi privlače pčele i druge oprašivače u vaš vrt.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
SORTA

Atropurpurea

,

Ralph Shugert

,

Illumination

,

Gertrude Jekyll

,

Marie

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.