Trgovina PATULJASTA JABUKA “Jonagold”

PATULJASTA JABUKA “Jonagold”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

Ako imate ograničen prostor mini voćke su idealno rješenje za vizualni utjecaj i proizvodnju voća u vašem malom vrtu.

SADNJA: Posadite uz još jedno stablo jabuke koja cvijeta u isto vrijeme da pomogne u oprašivanju.

ZALIJEVANJE: Provjerite je li drenaža je dobra. Stabla Mini jabuke ne mogu preživjeti sa stajaćom vodom na svojim korijenima.

RAST: Apsolutna veličina ovisi o uvjetima i načinima obrezivanja.

SADNICA:Teglirana visine cca 1m

STAROSTI: cca 2 god.

DOZRIJEVANJE:Rujan

PODLOGA:M27

21,24  (160,03 kn)

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , , Oznake: , ,

Opis

JABUKA “Jonagold” – patuljasta

Ako imate ograničen prostor mini voćke su idealno rješenje za vizualni utjecaj i proizvodnju voća u vašem malom vrtu.

Mini stabla jabuka Jonagold imaju brojne prednosti u odnosu na standardna stabla jabuka. Možete ih uzgajati u malim prostorima i lako ih obrezivati, prskati i brati.
Nakon sadnje, mini voćka jabuke daje plod mnogo ranije, obično nakon tri godine, od standardnih stabala jabuka, kod kojih to može potrajati i do 10 godina.

Kada sadite mini voćke, možete ubrati jestivi, domaći, ručno ubrani usjev brže nego što biste to učinili s istim tipom voćaka veće veličine.

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.