ORHIDEJA CYMBIDIUM

SKU: N/A

SADNJA: teglirane sadnice bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: po potrebi

VELIČINA BILJKE: cca 85 cm / fi 14

25,00 

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

ORHIDEJA CYMBIDIUM

Cymbidium je izvorno hladna orhideja. Većina Cymbidiuma dolazi s Himalaje gdje rastu na nadmorskoj visini od 1500 do 2200 metara. Raste na mrtvim drvećima i kamenim zidovima u Tajvanu, Vijetnamu i Kini. Cascade Cymbidium i dalje je bliska svojim botaničkim precima i simbolizira prijateljstvo i poštovanje.

Danas postoji više od 1.000 vrsta Cymbidiuma, dostupnih tijekom cijele godine. Međutim, nema puno sorti Cymbidium “Cascade” na tržištu. Cascade Cymbidium je, za razliku od mnogih drugih vrsta orhideja, zemaljska orhideja. To znači da hranu vadi iz zemlje, a ne iz zraka kao što to čine mnoge sorte epifita.

Ledena kaskada cvjeta jednom godišnje između 3-10 tjedana, ovisno o temperaturi. Biljka može biti ukrasna dugi niz godina s prekrasnim cvjetovima tijekom zimskih mjeseci. Najbolja temperatura za zadržavanje biljke je između 13 stupnjeva (cvatnja 12 tjedana) i 23 stupnja (3 tjedna). Jaka je biljka koja voli rasti u laganom i hladnijem okruženju u zimskom vrtu, predsoblju, spavaćoj sobi, dnevnom boravku ili vrtu. Biljka je također izuzetno pogodna za vanjsku upotrebu u vrtu. Sve dok vanjska temperatura ne padne ispod 5 stupnjeva, može uživati ​​na istaknutom mjestu u vrtu i dugo možete uživati ​​u prekrasnom slapu cvijeća.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
BOJA

VANILLA SKY

,

JAINA

,

HUTCHINGS

,

ANNA

,

1

,

2

,

3

,

4

,

5

,

6

,

7

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.