MAHONIA NITENS “Caberet”

SKU: 2934

VELIČINA BILJKE: cca 50 cm / FI 19

20,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

Mahonia Nitens “Caberet”

Je raskošna zimzelena biljka koja unosi eleganciju u vaš vrt tijekom cijele godine. Sa svojim atraktivnim lišćem i privlačnim cvjetovima, ova sorta mahonije donosi dodatnu dimenziju ljepote u vaš okoliš.

Izgled: “Caberet” se ističe svojim dugim, izduženim listovima tamnozelene boje, stvarajući gusto i bujno lišće. Tijekom zime, lišće zadržava svoju zelenu boju, pružajući vam kontinuiranu zimzelenu prisutnost u vrtu. Cvjetovi mahonije su jarkožuti, crveni, skupljeni u grozdaste cvatove koji dodaju svjetlosni kontrast tamnom lišću.

Njega: Mahonia Nitens “Caberet” je vrlo otporna biljka koja preferira položaje s djelomičnom sjenom do sunčanim mjestima. Redovito zalijevanje tijekom sušnih razdoblja pomaže očuvanju njezinog bujnog izgleda. Ova sorta mahonije dobro podnosi različite tipove tla.

Rast: Ova vrsta mahonije raste uspravno, stvarajući grm koji može postići značajnu visinu i širinu. Njezin uspravan rast čini je idealnim dodatkom za stvaranje živopisnih živih ograda ili kao samostalni ukrasni element u vrtu.

Zimzelena Elegancija: Ono što čini “Caberet” posebnom je njezina sposobnost zadržavanja zimzelene ljepote, pružajući vašem vrtu konstantan vizualni interes. Čak i tijekom zimskih mjeseci, ovaj grm održava svoju svježinu.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.