Trgovina KRUŠKA “Tikvica”

KRUŠKA “Tikvica”

REZERVACIJA ZA JESEN 2023.

ISPORUKA OD 01.11.

Dozrijeva krajem mjeseca rujna. Stablo je uspravnog rasta, dobre rodnosti i bujnosti. Plod je srednje velik, nepravilnog konusno-kruškolikog oblika. Kožica ploda je zelenkasto-žute boje s crvenilom sa sunčane strane. Meso ploda je sočno, slatko, aromatično, topivo u ustima te  je jedna od najkvalitetnijih sorti.

SADNJA: jesen

ZALIJEVANJE: 2 puta mjesečno

RAST: 15-20m

VELIČINA SADNICE: 1,30m

PODLOGA: P.Communis

POTREBNI OPRAŠIVAČI

6,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

KRUŠKA “Tikvica”

Vaša ulaznica u svijet sočnih blagodati. Sazrijevajući s elegancijom u rujnu, ova sadnica kruške donosi neodoljiv spoj okusa i ljepote u vaš vrt.

Ova sorta kruške, poznata po svojoj izražajnoj slatkoći i osvježavajućem soku, predstavlja pravu poslasticu za vaše nepce. Plodovi koji vise s drveća podsjećaju na umjetničke skulpture, dodajući estetsku vrijednost vašem vrtu.

Visoka do 5 metara, “Kruška Tikvica” donosi ne samo izobilje plodova, već i sjenu i ugodu u toplijim mjesecima. Njezina prisutnost u vrtu donosi sklad i harmoniju s prirodom.

Neka vaš vrt postane oaza rujanskog užitka uz “Krušku Tikvicu”. Naša sadnica je jamstvo visoke kvalitete i brzog rasta. Posjetite nas kako biste odabrali svoju “Krušku Tikvicu” i započeli voćno putovanje koje će osvježiti vaše vrtno iskustvo.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.