Trgovina HYDRANGEA PAN. “Petite Cherry” – MINI HORTENZIJA

HYDRANGEA PAN. “Petite Cherry” – MINI HORTENZIJA

SKU: 2169

VELIČINA: cca FI 18 / 50 cm

SADNJA: teglirane sadnice tijekom cijele godine

ZALIJEVANJE: umjereno

15,00 

9 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌸 HYDRANGEA PAN. “Petite Cherry”

Hydrangea paniculata “Petite Cherry” je kompaktna sorta hortenzije poznata po svojim živopisnim, dugotrajnim cvjetovima koji unose dašak elegancije i boje u svaki vrt. Ova sorta je posebno cijenjena zbog svoje otpornosti i jednostavnog održavanja, što je čini idealnim izborom za vrtlare svih razina iskustva.

🌱 Ključne Značajke:

 • Rast i Veličina: “Petite Cherry” raste kompaktno, dostižući visinu od 60-90 cm i sličnu širinu, što je čini savršenom za manje vrtove, rubne nasade ili kontejnere.
 • Lišće: Srednje zeleno lišće koje pruža lijep kontrast živopisnim cvjetovima.
 • Cvjetanje: Proizvodi guste metlice bogatih cvjetova koji počinju kao kremasto bijeli, a zatim prelaze u intenzivne nijanse ružičaste i crvene. Cvjetanje počinje sredinom ljeta i traje do jeseni.
 • Atraktivnost: Cvjetovi su izuzetno privlačni za pčele i leptire, pridonoseći biodiverzitetu u vrtu.

🌿 Uvjeti Uzgoja:

 • Svjetlost: Najbolje uspijeva na punom suncu do djelomične sjene. Preporuča se osigurati nekoliko sati direktne sunčeve svjetlosti dnevno za najbolju cvatnju.
 • Tlo: Preferira dobro drenirano, plodno tlo. Podnosi širok raspon pH vrijednosti, ali najbolje uspijeva u blago kiselom tlu.
 • Zalijevanje: Redovno zalijevanje je ključno, osobito tijekom sušnih perioda. Održavajte tlo ravnomjerno vlažnim, ali ne previše mokrim.
 • Vlažnost i Temperatura: Otporna na hladnoću, može podnijeti temperature do -20°C, čineći je pogodnom za različite klimatske uvjete.

🌿 Njega i Održavanje:

 • Orezivanje: Lagano orezivanje u kasnu zimu ili rano proljeće pomoći će održati kompaktan oblik i potaknuti bujnije cvjetanje. Uklonite stare cvjetove kako biste potaknuli nove.
 • Prihranjivanje: Koristite uravnoteženo gnojivo u proljeće kako biste osigurali zdrav rast i obilnu cvatnju.
 • Štetočine i Bolesti: Generalno otporna na većinu štetočina i bolesti, ali može biti osjetljiva na pepelnicu i lisne uši. Redovito pregledavajte biljku i poduzimajte odgovarajuće mjere zaštite po potrebi.

🌿 Primjena u Vrtu:

 • Dekoracija: Idealna za manje vrtove, rubne nasade, cvjetne gredice, ili uzgoj u posudama. Njeni kompaktni rast i bogato cvjetanje čine je odličnim izborom za uređenje terasa i balkona.
 • Privlačenje Divljih Životinja: Cvjetovi privlače oprašivače, poput pčela i leptira, čime doprinosi ekosustavu vašeg vrta.
 • Kombinacija s Drugim Biljkama: Odlično se slaže s drugim višegodišnjim biljkama, grmovima i trajnicama, stvarajući privlačne, višeslojne vrtne kompozicije.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.