FITTONIA VERSCHAFFELTII

SKU: N/A

ZALIJEVANJE: umjereno, voli vlažnu zemlju i vlagu

 

 

3,50 

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

FITTONIA VERSCHAFFELTII

Fittonia verschaffeltii je šarmantna sobna biljka koja se ističe svojim raznobojnim lišćem i atraktivnim uzorkom.

Izgled biljke: Ima male, ovalne listove s kontrastnim uzorkom crvenih, roza ili bijelih vena koje se protežu preko svijetlozelene ili tamnozelene pozadine. Uzorak na lišću stvara privlačan efekt mreže ili vena. Biljka obično raste kao niska podloga ili se uzgaja u terarijma.

Potrebna njega: Fittonia verschaffeltii je biljka koja preferira vlažan okoliš. Stoga treba paziti da se tlo održava umjereno vlažnim, ali ne prenatopljeno. Preferira svijetlu indirektnu svjetlost, ali podnosi i blago zasjenjene uvjete. Tlo treba biti dobro drenirano kako bi se izbjeglo stajaća voda oko korijena.

Dekorativna uporaba: Fittonia verschaffeltii je često korištena u uređenju unutarnjih prostora kao dodatak visećim košarama ili u terarijima. Njen šareni uzorak dodaje interes i osvježenje svakom prostoru.

Odlična opcija je za one koji žele dodati šarenilo i živahnost svom unutarnjem prostoru. Njena atraktivna mrežasta struktura lišća čini je privlačnim izborom za uređenje interijera

Dodatne informacije
Težina 1 kg
SLIKA

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, Mini Lemon, Forest Flame, Bubble Green, Snow Anne, Red, Green, Red Angel, Skeleton

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.