Trgovina FITTONIA VERSCHAFFELTII

FITTONIA VERSCHAFFELTII

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: N/A

SADNJA: teglirane sadnice bilo koje doba godine, najbolje u proljeće

ZALIJEVANJE: umjereno voli vlažnu zemlju i vlagu

RAST: cca 30 cm

VELIČINA BILJKE: cca 10 cm / FI 7   –  cca 18 cm / FI 12

2,80  (21,10 kn) 3,50  (26,37 kn)

NC u 30 dana: 2,80  (21,10 kn) - 3,50  (26,37 kn)

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , ,

Opis

FITTONIA VERSCHAFFELTII

Fittonia verschaffeltii ima lijepe, duboko zelene listove s žilastim uzorcima bijele, ružičaste ili crvene boje, što ga čini istaknutim među kućnim biljkama.

U svojoj rodnoj Južnoj Americi ova tropska biljka raste kao pokrivač tla i može se raširiti oko 30 cm. Njegova slabo raširena navika čini ga idealnim za vrtove s jelima i terarije, gdje uspijeva uz pomoć visoke vlažnosti.

Ova biljka najbolje uspijeva s ujednačenim temperaturama oko 21 ° C. Ne voli suhi zrak, propuh ili izravno sunce,  od čega bi mu se svi listovi mogli smežurati ili otpasti.

Redovito štipajte vrhove stabljike kako bi biljka bila gusta i puna. Također otkinuti sve male cvjetne klasje koji se mogu pojaviti, jer  su beznačajni i oslabit će pokazivanje lišća.

Ova tropska ljepotica voli biti zamagljena. Dajte mu fino sprej mlake vode svako jutro da osigura vlažni zrak za kojim  žudi. Ili stavite lonac na pladanj s mokrim šljunkom kako biste podigli vlažnost oko njega.

Presađujte u proljeće svakih nekoliko godina kako biste osvježili tlo. Biljka živca ima plitko korijenje pa je možete držati u malom loncu.

Dodatne informacije
SLIKA

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, Mini Lemon

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.