EPIPREMNUM PINN. “Happy Leaf”

SKU: 1137

Iznimno jednostavan za uzgoj, “Happy Leaf” je popularna kućna biljka dobro poznata po svojim dugačkim, vučenim stabljikama koje mogu narasti do 2m ili više.

ZALIJEVANJE: po potrebi

VELIČINA BILJKE:  FI 12 / 25cm

7,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌿 EPIPREMNUM PINN. “Happy Leaf”

Epipremnum “Happy Leaf” je popularna kućna biljka dobro poznata po svojim dugačkim, puzajućim stabljikama koje mogu narasti do 2m ili više.

Iako ova biljka dobro podnosi slabu svjetlost, njezino lišće može izgubiti šarenilo. Epipremnum će izgledati najbolje na umjerenom ili jakom svjetlu. Čini izvrsnu uredsku biljku jer dobro uspijeva pod fluorescentnim svjetlima.

Svjetlo: slabo do jako svjetlo. Nemojte ju izlagati direktnom Suncu jer ono može oštetiti lišće. Iako će biljka podnijeti slabu svjetlost, imat će više lišća i bolje šarenilo ako se drži na jakom svjetlu. Dugi razmaci između lišća ukazuju na to da nema dovoljno sunčeve svjetlosti. Ova biljka uspijeva pod fluorescentnom svjetlošću, što je čini idealnom uredskom biljkom.

Voda: Ostavite da se gornja zemlja od 2,5 cm osuši između zalijevanja. Upotrijebite lonac s drenažnom rupom kako biste spriječili vlažno tlo. Prekomjerno zalijevanje učinit će da lišće požuti i otpadne.

Vlaga: oko 40% relativne vlažnosti. Smeđe vrhove lišća uzrokuje suh zrak.

Temperatura: Prosječno do toplo 18-27 ° C tijekom cijele godine.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.