EPIPHYLLUM “Red Tip”

SKU: 2490

SADNJA I ZALIJEVANJE: opisani u tekstu

VELIČINA BILJKE: 20 cm / fi 12

6,00 

NC u 30 dana: 9,60 

5 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

EPIPHYLLUM “Red Tip”

Epiphyllum ‘Red Tip’ je uzbudljiv epifitski kaktus koji se vrlo lako uzgaja i koji je, za razliku od pustinjskih kaktusa, porijeklom iz vlažnih prašuma. Ima duge stabljike, koje rastu poput mopa, imaju crvene vrhove kao i rebraste rubove s bodljama. Štoviše, ova biljka može proizvesti neke od najspektakularnijih cvjetova u biljnom carstvu!

Prestanete li zalijevati Epiphyllum ‘Red Tip’ u zimskim mjesecima, biljci će izrasti cvjetni pupoljci. Biljka će se smanjiti zbog nedostatka vlage, ali ako joj u proljeće počnete davati malo više vode, dat će raskošne ružičaste cvjetove. No, cvjeta uglavnom noću, pa je zovu i ‘Kraljicom noći’.

Epiphyllum ‘Red Tip’ jedan je od Epiphylluma o kojem se najlakše brinuti, stoga je savršen za početnike i zaposlene ljude! Kao veliki brat našeg popularnog Epiphylluma Anguligera (kaktusa riblje kosti), može izdržati isto toliko zanemarivanja.

Vaš će Epiphyllum biti sasvim u redu na srednjem do neizravnom svjetlu. Kada se uzgaja u zatvorenom prostoru, važno je održavati njegovu okolinu vlažnom i toplom tijekom sezone rasta/cvatnje. Epiphyllum je kaktus bez bodlje koji naraste 3 metra ili više, jako razgranat sa zračnim korijenjem.

Ovaj kaktus voli malo više vode od prosječnog kaktusa, ali nikada ne ostavljajte svoj Epiphyllum Cactus u vodi jer će to uzrokovati truljenje korijena! Pazite da ga držite u pravoj mješavini za saksije. Kada sami miješate, počnite sa 60% zemlje i 40% perlita. Također možete dodati koru, treset ili pijesak. Nastojte ga presađivati ​​svake 2 do 3 godine.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.