CEROPEGIA WOODII

SKU: N/A

Ova sjajna mala ceropegija,  poznata kao Ceropegia woodii , globalno je vjerojatno jedna od najšire kultivarnijih od svih vrsta ovog roda.

VELIČINA BILJKE: cca fi 8 cm / 20 cm

ZALIJEVANJE: po potrebi

7,00 

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

CEROPEGIA WOODII

Ceropegia woodii, poznata i kao “String of Hearts” ili “Heart Vine”, je šarmantna sobna biljka koja se ističe svojim delikatnim izgledom i neobičnim lišćem.

Ima vitke, viseće stabljike koje su prekrivene srcolikim lišćem. Listovi su svijetlozeleni do sivozelene boje, a svaki list ima karakterističan uzorak u obliku srca, stvarajući šarmantan izgled. Biljka također ima neobične cvjetove koji izgledaju poput male viseće svjetiljke. Cvjetovi su često ružičasti ili ljubičasti i imaju dugu viseću strukturu.

Ceropegia woodii je relativno nezahtjevna biljka. Preferira svijetlu indirektnu svjetlost, ali podnosi i djelomično zasjenjene uvjete. Tlo treba biti dobro drenirano kako bi se spriječilo zadržavanje viška vlage. Što se tiče zalijevanja, tlo treba održavati lagano vlažnim, ali ne previše mokrim. Zalijevanje treba prilagoditi sezoni – tijekom ljeta biljku zalijevajte češće, a tijekom zime smanjite zalijevanje.

Često se koristi kao viseća biljka u visećim košarama ili posudama na zidu. Njezine viseće stabljike i šarmantni listovi čine je odličnim dodatkom za uređenje interijera.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
VELIČINA

FI 8 / 15 cm, Variegata FI 11 / 25 cm, FI 8 cm/20 cm

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.