CEROPEGIA “Woodii hoop”

ZALIJEVANJE: temeljito zalijevati dopuštajući tlu da se potpuno osuši između zalijevanja, dobar pokazatelj da vaša biljka treba vodu bit će kada lišće postane tanko jer ova biljka voli pohranjivati ​​vodu u svom lišću.

VELIČINA BILJKE: 25 cm / Fi 9 cm

12,00 

12 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌿 Ceropegia Woodii

Ceropegia Woodii, poznata i kao “Ljubičasti lanac” ili “Srce na lancu”, je čarobna biljka koja osvaja svojom nevjerojatnom formom i šarmantnim izgledom. Njeni sitni listovi u obliku srca i delikatni cvjetovi čine je idealnim dodatkom za vašu kolekciju sukulenata.

Ključne Značajke:

  • Srca na Lancu: Listovi Ceropegije Woodii su sitni i izuzetno dekorativni, s oblikom koji podsjeća na male srčane listiće. Njihova svjetlucava zelena boja i neobičan oblik čine ovu biljku izuzetno privlačnom.
  • Delikatni Cvjetovi: Tijekom toplijih mjeseci, Ceropegia Woodii proizvodi delikatne cvjetove koji vise s tankih stabljika. Cvjetovi imaju čaroban izgled i dodaju dodatnu čaroliju ovoj već šarmantnoj biljci.
  • Lako Održavanje: Ova biljka je izuzetno otporna i jednostavna za održavanje. Preferira svijetlo, ali indirektno svjetlo i umjereno zalijevanje. Tlo bi trebalo biti dobro drenirano kako bi se izbjeglo zadržavanje viška vode.
  • Sukulenta Struktura: Ceropegia Woodii je sukulenta biljka, što znači da pohranjuje vodu u svojim listovima i korijenju. Ova karakteristika čini je otpornom na suše i idealnom za uzgoj u unutarnjem okruženju.

🌱 Kako Brinuti:

  • Držite Ceropegiju Woodii na svijetlom mjestu, ali izbjegavajte izravnu sunčevu svjetlost koja može oštetiti nježne listove.
  • Zalijevajte biljku umjereno, dopuštajući da se tlo povremeno osuši između zalijevanja.
  • Povremeno provjeravajte cvjetove i uklanjajte uvenule ili izblijedjele cvjetove kako bi potaknuli daljnje cvjetanje.

🌿 Uživanje u Šarmu Ceropegije Woodii: Ceropegia Woodii donosi osjećaj šarma i ljupkosti u svaki prostor svojim nevjerojatnim listovima i delikatnim cvjetovima. Uživajte u njenom prisustvu koje će unijeti dodatnu toplinu i ljepotu u vaš dom.

🏡 Idealna za:

  • Sukulenta kolekcionare koji traže jedinstvene biljke za svoju zbirku.
  • Osobe koje vole dekorirati svoj dom s biljkama koje privlače pažnju svojim neobičnim izgledom.
  • Stvaranje opuštajuće atmosfere u interijeru s biljkama koje pružaju jedinstvenu estetsku vrijednost.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.