CEROPEGIA SANDERSONII

Ceropegia Sand. African parachute green je zimzelena trajnica s vitlastim stabljikama koje nose lišće u obliku srca i samotne zelene cvjetove u obliku padobrana s lijevkom duljine do 5 cm

ZALIJEVANJE: zalijevajte umjereno

RAST: 40 – 70 cm

VELIČINA BILJKE: 55 cm / FI 12

 

21,00 

8 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

CEROPEGIA SANDERSONII / African parachute / green

🌿 Ceropegia Sandersonii – Egzotična Čarolija za Vaš Dom

Ceropegia Sandersonii, poznata i kao ‘Lantern Flower’ ili ‘Balloon Vine’, je egzotična biljka koja oduševljava svojim jedinstvenim cvjetovima i privlačnim izgledom. Njena nevjerojatna cvjetna forma podsjeća na male svjetiljke ili balone, stvarajući čarobnu atmosferu u svakom prostoru.

Ključne Značajke:

  • Egzotični Cvjetovi: Ceropegia Sandersonii proizvodi nevjerojatne cvjetove koji imaju oblik malih svjetiljki ili balona. Ovi cvjetovi su izuzetno dekorativni i privlače pažnju svojom jedinstvenom formom i nježnim bojama.
  • Privlačan Izgled: Biljka ima viseće stabljike s ovalnim listovima koji dodaju elegantan izgled bilo kojem prostoru. Njen šarm i egzotični izgled čine je ne samo ukrasom za vaš dom, već i pravim razgovornim komadom.
  • Lako Održavanje: Ceropegia Sandersonii je relativno jednostavna za održavanje. Preferira svijetlo, ali indirektno svjetlo i umjereno zalijevanje. Tlo bi trebalo biti dobro drenirano kako bi se izbjeglo zadržavanje vode, što može dovesti do truljenja korijena.
  • Cvjetanje: Ova biljka može proizvesti cvjetove tijekom toplijih mjeseci, stvarajući spektakularan prikaz svoje egzotične ljepote. Njezino cvjetanje dodaje dodatnu čaroliju i živost u svaki prostor.

🌱 Kako Brinuti:

  • Držite Ceropegia Sandersonii na svijetlom mjestu, ali izbjegavajte izravnu sunčevu svjetlost koja može oštetiti nježne cvjetove.
  • Redovito zalijevajte biljku, ali pazite da tlo ne ostane previše vlažno, jer to može dovesti do truljenja korijena.
  • Pratite cvjetove kako bi biljka mogla proizvesti nove pupoljke i nastaviti s impresivnim prikazom svoje egzotične ljepote.

🌿 Uživanje u Egzotičnoj Čaroliji: Ceropegia Sandersonii donosi egzotičnu čaroliju i poseban šarm u svaki prostor svojim jedinstvenim cvjetovima i elegantnim izgledom. Uživajte u njenom prisustvu koje će unijeti osjećaj egzotičnosti i ljepote u vaš dom.

🏡 Idealna za:

  • Vrtlare koji traže biljke s jedinstvenim izgledom i egzotičnim cvjetovima za svoj unutarnji prostor.
  • Osobe koje vole dekorirati svoj dom s biljkama koje donose čarobnu atmosferu i privlače pažnju svojim jedinstvenim izgledom.
  • Stvaranje egzotične atmosfere u interijeru s biljkama koje pružaju jedinstvenu estetsku vrijednost.

🌟 Naručite Vašu Ceropegia Sandersonii danas: Unesite egzotičnu čaroliju i poseban šarm u svoj dom s Ceropegia Sandersonii i uživajte u ljepoti koju će ova biljka donijeti u vaš prostor!

Dodatne informacije
Težina 1 kg
SLIKA

1, 2, 3

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.