Calathea “Medallion”

SKU: 1156

Medallion Calathea popularna je sobna biljka za koju je lako brinuti. Ljepota ove vrste kalatheje su njezini veliki ovalni zeleni listovi s ljubičastom donjom stranom.

SADNJA: teglirane sadnice kroz cijelu godinu

ZALIJEVANJE: opisano u tekstu

VELIČINA BILJKE: cca 85cm / FI 19

30,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

Calathea “Medallion”

🌿 Calathea Medallion – Ekskluzivna Elegancija za Vaš Dom

Calathea Medallion je biljka koja očarava svojom jedinstvenom kombinacijom šarenih i živopisnih listova. Njena bogata zelena boja, uz dodir kremastih pruga i ljubičastih nijansi, čini je ne samo ukrasom za vaš dom, već i pravim umjetničkim djelom prirode.

Ključne Značajke:

  • Šareno Lišće: Listovi Calathea Medallion su šareni i atraktivni, s kombinacijom zelene, kremaste i ljubičaste boje. Ova jedinstvena kombinacija čini je izvanrednim dodatkom bilo kojem prostoru.
  • Elegantan Rast: Biljka raste u kompaktnom grmu s listovima koji rastu u obliku rozete, stvarajući prekrasan skladan izgled. Ova biljka dodaje eleganciju i sofisticiranost bilo kojem interijeru.
  • Purifikacija Zraka: Calathea Medallion nije samo estetski ugodna, već i funkcionalna. Kao što je tipično za mnoge vrste Calathea, ona također pomaže u pročišćavanju zraka od štetnih tvari, čineći vaš dom zdravijim i ugodnijim za boravak.
  • Lako Održavanje: Ova biljka preferira svijetlo, ali indirektno svjetlo i umjereno zalijevanje. Redovito prskanje lišća i održavanje vlage oko biljke pomoći će joj da zadrži svoju svježinu.

🌱 Kako Brinuti:

  • Držite Calathea Medallion na svijetlom mjestu, ali izbjegavajte izravnu sunčevu svjetlost koja može oštetiti lišće.
  • Redovito zalijevajte biljku, ali pazite da tlo ne ostane previše vlažno, jer to može dovesti do truljenja korijena.
  • Povremeno prskajte lišće vodom kako biste održali visoku vlažnost oko biljke.

🌿 Uživanje u Ekskluzivnoj Eleganciji: Calathea Medallion donosi osjećaj ekskluzivne elegancije i umjetničkog sjaja u svaki prostor svojim šarenim i živopisnim listovima. Uživajte u njenoj prisutnosti koja će unijeti osjećaj luksuza i ljepote u vaš dom.

🏡 Idealna za:

  • Vrtlare koji traže biljke s jedinstvenim izgledom za svoj unutarnji prostor.
  • Osobe koje vole dekorirati svoj dom s biljkama koje donose boju i živost.
  • Stvaranje opuštajuće atmosfere u interijeru s biljkama koje pružaju estetsku i funkcionalnu vrijednost.

🌟 Naručite Vašu Calathea Medallion danas: Unesite ekskluzivnu eleganciju i umjetnički sjaj u svoj dom s Calathea Medallion i uživajte u ljepoti koju će ova biljka donijeti u vaš prostor!

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.